FUTBOL

Önder Özen: "Galatasaray artık düz bir yola girdi"

Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray'ın Cumartesi günü Antalyaspor'la oynayacağı maç öncesi değerlendirmeler yaptı.

Abone Ol

Önder Özen, Galatasaray'ın Mali Genel Kurulu hakkında da konuştu.

"NİYE KIMAYET KOPARIYORLAR?"

"Galatasaray saçma sapan suni gündemlere karşılık lige çok iyi başladı. Kıyamet koparanlar niye kıyamet koparıyorlar? Anlamıyorum. Galatasaray her zaman yönetilmesi zor bir kulüp haline geldi. Mali Genel Kurul'dan ibrayla geçmeleri de önemli bir sınavdı. Artık düz bir yola girdiler. Önlerinin açık olduğunu düşünüyorum."

"ZİYECH KENARDA ALDI"

"Barış ve Yunus'un olduğu denklemde Ziyech kenarda kaldı. Oyuncu tamam, ama oyunu da bulmak lazım. Barış ve Yunus, Galatasaray'ın presini, baskısını şiddetlendiriyor. Rakibi kendi sahasına kapatıyor. Ziyech kötü oyuncu demiyorum, yine klas gollerini izleriz ama o koşuları göstermez bizlere. Sürekliliği olan bir isim değil. Barış ve Yunus'da süreklilik var."

"ICARDİ İLK 11'E GİREMEZ"

"Galatasaray tam anlamıyla oyununu bulmuş durumda. Icardi fiziksel formunu yakalayamadığı sürece ilk 11'e giremez. Topu oynatan kuvvettir. Bu özellikle Osimhen'de var. Icardi forma girince Osimhen'le beraber oynar, tek oynamaz. Osimhen'in fiziksel standartları bizim ligimizin çok üstünde kaldı. İdeal Torreira ve Sara ikilisi harika. Torreira son 1-2 maç biraz sendeledi. Jelert olmadı, olması da zor gözüküyor. Sallai Milli Takım'da gol attı, ivme kazanabilir. Jakobs iş görüyor. Transferlerin geneli iyi diyebiliriz."

"ZAYIF NOKTALARI, GALATASARAY'IN İŞİNE GELİYOR"

"Antalyaspor'un Alex de Souza gibi iyi bir hocası var ama takım yetersiz. Didik didik inceliyorum bir antrenör dokunuşu var fakat oyuncu kadrosu hakikaten yeterli değil. Galatasaray bu deplasmandan 3 puanla dönerse lig ikincisi ve lig dördüncüsü (Samsunspor - Fenerbahçe) karşı karşıya gelecek. Bu iki takım da puan kaybedebilir. Galatasaray'ın lig başlangıcı neredeyse kusursuz. Eğer berabere kalmasalar tam kusursuz diyecektim. Antalyaspor'un zayıf noktaları tam da Galatasaray'ın işine geliyor. Sol beki Güray 36 yaşında savunmadan çok futbolculuğu ile ön planda. Temposu düşüyor, yaşı gereği tıkanıyor ki bu çok normal. Barış Alper'le sürekli birebirde kalması epey yıpratacaktır kendisini. Sağ bekte Mert Yılmaz defansif özellikler iyi değil. Stoperde Veysel 36 yaşında, ağır bir oyuncu. Diğer stoper Thalisson da Osimhen'e karşı koyabilecek özelliklere sahip değil. Galatasaray ağır favori." şeklinde konuştu.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }