Okan Buruk, transfer konusunda endişe duymadıklarını söyledi.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray'ın lobisi artık yok" Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray'ın lobisi artık yok"

MİLLİ TAKIMDAKİLER NE ZAMAN KATILACAK?

"Türk Milli takımında bulunan oyuncularımıza 22'sine kadar izin verdik, ikinci kampta bizimle olacaklar. Davinson'un 14'ünde bitecek o da izin kullanıp gelecek."

ICARDİ'NİN DURUMU

"Mauro Icardi fiziksel olarak iyi geldi. En önemlisi onun için sezon başı kampını bizimle geçirecek."

"ERKEN DEĞİL DOĞRU TRANSFER"

"En az endişeli olması gereken, Galatasaray taraftarı. Şampiyon takımız. En sabırlı olması gereken Galatasaray taraftarı. Transfer kolay değil. Transfer yapmak için hiçbir zaman transfer yapmadık. görüşmeler sürüyor. Erken değil doğru transferle mutlu edeceğiz."

TRANSFERLER KAMPA YETİŞECEK Mİ?

"İki gün sonra da olabilir 5 gün sonra da olabilir, bir sonraki kampta olabilir. Bu bazen elimizde olmuyor. Kulüplere bağlı oyuncular süreç alabiliyor. Başkanımız bunu her zaman söylüyor, 'hangi oyuncusu olursa gidin alın' diyor. Bir kısıtlama yok. O yönden çok şanslıyız."

YABANCI SINIRI HAKKINDA

"Yabancı sınırı çok hızlı bir şekilde düştü. Her şey çok hızlı değişiyor ülkemizde. Bir anda 12 yabancıya düştü bu yıl. İstediğiniz gibi transfer yapamayacaksınız, elinizdeki oyuncular var. Transferde iki yabancı oyuncu almak istiyoruz, onun yanında Türk opsiyonlara bakacağız."

MİLLİ FUTBOLCULARA ÖVGÜLER

"Barış Alper Yılmaz ve Ferdi EURO 2024'te ön plana çıktı. Bu tamamen Barış'ın başarısı. 70 maç oynadı onu kutlamak istiyorum. Tüm milli oyuncularımızı kutluyorum. Abdülkerim, Kaan ve Kerem çok maç oynadılar. İnşallah Barış'ın önü çok açık, inşallah bizimle önü açık olsun."

BATSHUAYİ NASIL OYNAYACAK?

"Batshuayi'yi önde ikilide kullanacağız, Mertens'i de aynı şekilde. Geçen sene 4-1-3-2 de kullandığımız formasyonlardan biriydi. Oyuncuları, rakibe ve maça göre kullanacağız." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı