Buruk, 3 Ağustos Cumartesi günü Beşiktaş ile oynanacak Süper Kupa karşılaşmasıyla ilgili de demeçler verdi.

"İLK YARI İYİYDİK"

"Ana amacımız takımımızın maç kondisyonunu hazırlamaktı. Sakatlık olmadan çok şükür kampı geçirdik. Oyun olarak ilk yarı biraz daha iyiydik. İkinci yarı çok fazla değişiklik yaptık. Hep söylüyorum bunlar hazırlık maçı. Doğruyu yanlışı göreceğimiz maçlar."

JELERT NEDEN OYNAMADI?

"Dün katıldı, ilk idmanına dün çıktı, çift antrenman yapmıştık. İstekli dinamik bir oyuncu. İleriye dönük yatırım olacak ayrıca kısa vadede katkılı olacak diye düşünüyorum. Uzun yıllar inşallah sağ bek konusunda açığımızı kapatır."

SÜPER KUPA FİNALİ

Ahmet Çakar'dan Acun Ilıcalı'ya: "Galatasaray aldığında sen neredeydin?" Ahmet Çakar'dan Acun Ilıcalı'ya: "Galatasaray aldığında sen neredeydin?"

"İki takım da lige %100 hazır olmadan Süper Kupa maçına çıkacağız. Bugün de Beşiktaş'ın Gençlerbirliği maçı vardı, maçtan önce ona da baktım. Kaliteli kadroları var. Süper Kupa'yı tekrar kazanmak istiyoruz. Finalleri seven bir yapımız var."

TARAFTARA MESAJ

"Hedefimiz yine şampiyon olmak. Biz çok motiveyiz. Başkanımız, yöneticilerimiz, takımımız. Çok iyi hazırlanıyoruz. Birlikteliğimizi göstermeye ihtiyacımız var. Transfer dönemini kenarı bırakıp lige ve süper kupaya odaklanmalıyız." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı