Abdülkerim Durmaz: "Okan Buruk'un kafası o maçta kalmış" Abdülkerim Durmaz: "Okan Buruk'un kafası o maçta kalmış"

Okan Buruk, hakem performansı ve Mourinho hakkında da konuştu.

"BEN KENDİME GÜVENİYORUM"

"Rahat bir maç oldu. İki takımı da tebrik ederim. Maç da temiz geçti. Hakem de maçı genel olarak iyi yönetti. Olaysız oldu, güzel bir maç oldu. Hedefimiz ilk yarıdaki tüm maçları kazanmak. Galatasaray her maçta kazanmak için sahadadır. Kötü sonuç olduğu zaman ilk zamanlarda her zaman teknik adamlar suçlanır ama ben kendime güveniyorum, oyuncularıma güveniyorum. Başkanımız bize her zaman destek veriyor. Hep verdiler. Beklentiler bazen farklı oluyor zamana da ihtiyacınız oluyor."

"KAZALAR OLABİLİYOR"

"Şu anda baktığınızda bütün dünyada futbolcular üzerine bine yüklerden dolayı şikayetçi, aynı şikayetleri sezon başı söyledim. Milli oyuncuların dinlenememesini söyledim. Daha oyuncular geldikten 1 hafta sonra Süper Kupa maçı koyuldu yani. Transfer dönemi falan geç bitiyor. Bunlar geciktiği sürece kazalar olabiliyor."

MOURİNHO AÇIKLAMASI

"Sayın Mourinho ile maç öncesi ve sonrası tokalaştık. Gayet güzel şekilde ayrıldık. Bize yakışır şekilde yaptık. Sarı kartlar doğruydu. Penaltıda da bir değme var, VAR'dan gelir miydi bilmiyorum, dokunuş da var orada, kulübeden net şekilde gördüm." dedi.

Editör: Berksan Sabancı