Okan Buruk, Lig ve Avrupa maçlarının olduğu ortamda rotasyon sinyalleri verdi.

"BİRBİRİMİZİ İTMEMİZ GEREKİYOR"

"Oyunla taraftarın birleşmesi çok önemli. Taraftarımızla birleştiğimiz zaman oyun da başkalaşıyor. Bazen biz durduğumuzda, durduğumuzu hissettiklerinde onların, onlar durduğunda bizim devreye girip karşılıklı birbirimizi itmemiz gerekiyor"

"BASKIYI OYUNCULARIM SEVİYOR"

Galatasaray'ın 40 milyon Euro'luk Osimhen planı Galatasaray'ın 40 milyon Euro'luk Osimhen planı

"Top kaybettiğimizde süratle topu geri almaya çalışan bir tarzı takım seviyor. Rakip sahada baskıyı oyuncularım seviyor. %100 yaptıklarında, oyuna kendilerini tamamen verdiklerinde çok iyi sonuçlar ortaya çıkıyor."

"ÇOK MEVKİLİ OYUNCULARIMIZ VAR"

"Oyuncularımızı özenle dinlendireceğiz. Jakobs mesela bugün uzun bir koridoru kullandı ve çok mesafe kat etti. Elimizdeki kadroyu en verimli şekilde kullanmak üzerinde durduğumuz temel işlerimizden biri zaten. Çok mevkili oyuncularımız var. Bu bize esneklik sağlıyor. Kadromuzdaki tüm oyuncuları tüm kulvarlarda kullanacağız, bunu göreceksiniz. Üçlü savunma oynayan bir takıma karşı, üç forvetle de oynayabiliriz."

YUNUS AKGÜN'E ÖVGÜLER

"Yunus bu sezon başka türlü oynuyor. Hep ondan böyle bir çıkış bekliyorduk. Bu sene inşallah bu performansını sürdürecek."

"ANLAMIŞ DEĞİLİM"

"3 gün sonraya maçımızı koydular anlayamıyorum. Ondan sonraki maç 5 gün sonra. 4 gün sonraya koyabilirlerdi, tam ortaya. Bizi zorlayan bir fikstür oluşturulmaya çalışılıyor. Bunu da anlamış değilim. Yayıncı istiyor diye bu şekilde karar vermek doğru değil."

"OYUNCULAR YAZIN TATİL YAPMADI"

"Milli Takım'da Milli Takım hocalarının oyunculara iki maçta değil de tek maçta da oynatmayı düşünmesi gerekebilir. Yani Avrupa Şampiyonası, Dünya Kupası oynamıyorsunuz. Özellikle Uluslar Ligi'nde oyuncuların idareli kullanılması daha doğru olacak. Bu oyuncular yazın da tatil yapmadı yani. Barış, Kaan, Abdülkerim gibi oyuncuların yorgunluklarını görüyoruz. Milli takımlarda oyuncuların idareli kullanılması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı