FUTBOL

Okan Buruk'tan Beşiktaş'a penaltı göndermesi

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Alanyaspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçtan sonra açıklamalar yaptı.

Abone Ol

50 yaşındaki teknik adam, hakem Mehmet Türkmen'i hedef alan sözler kullandı.

"GALATASARAY EN ÖNDE GİDİYOR"

"Son 26 maçın 24'ünü kazanan Galatasaray var. Bence çok önemli bir sayı bu. Şampiyonluk için, 5. yıldız için Galatasaray en önde gidiyor."

ELEŞTİRİLERE CEVAP

"Ben kurtuldum eleştirilerden. Şimdi Van Bronckhorst eleştirilir herhalde. Ülkemizde biliyorsunuz. Biz yendiğimizde Mourinho eleştirildi. 2 hafta ben eleştirildim. Şimdi Van Bronckhorst eleştirilecek herhalde."

"KÖTÜ OLAYLAR YAŞIYORUZ"

"Futbol var ama yaşadığımız trajediler de var. Ülkemizdeki yaşanan şiddete hepimizin tepki vermesi gerekiyor. Ne yapılacaksa hepimiz kendi adımıza her şeyi ortaya koymamız gerekiyor. Git gide kötü olaylar yaşıyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu biter."

"HERKES BİZİ ROBOT GİBİ GÖRÜYOR"

 "22. gün 7. maçı oynadık. Herkes bizi robot gibi görüyor. Dünyada da böyle görünüyor ve üst üste sakatlıklar oldu. Dün de Madridli Carvajal sakatlık yaşadı. Geçen hafta Rodri yaşadı. Oyunculara çok fazla yükleniyoruz. Şimdi milli takımlarda maç oynayacaklar."

"BİZİMKİ DAHA NET PENALTI"

"Serdar Dursun'un kaçırdığı golden önce bir faul vardı. Beşiktaş'ın kazandığı penaltıyı da gördüm. Bizimki daha penaltıya benziyor. Hepimizin faul gördüğü, ama hakemin vermediği faul var. Net pozisyon. Bu standartta çok faul verdi hakem. Tekrarını izlemedim ama ceza sahası içindeki o hareket bana faul gibi gözüktü." şeklinde konuştu.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }