FUTBOL

Okan Buruk: "Wilfried Zaha'yla konuştum..."

Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk antrenman öncesi açıklamalar yaptı.

Abone Ol

Okan Buruk, Süper Lig'e favori gireceklerinin altını çizdi.

"KULÜBÜMÜZ EN İYİ KARARI VERECEKTİR"

"Kerem Aktürkoğlu ve Derrick Köhn bizim oyuncumuz. Lig maçına hazırlanıyorlar. Bir gelişme olursa kulübümüz en iyi kararı verecektir."

"BİRİNCİ SORUMLUSU BENİM DEDİM"

"Geçen sezonun en az gol yiyen kalecisi, en az gol yiyen defansı, en fazla asist yapan oyuncusu, en fazla gol atan futbolcusu bizde. En iyi kadroya sahibiz. Bunun üzerine transferler yaptık. Büyük Galatasaray taraftarına tekrar sesleniyorum. Takımlarına, hocalarına, yöneticilerine, başkanına güvensinler. Burada çok büyük bir çalışma var. Kazanınca hep beraber kazanırız, kaybedince sorumluluğu teknik direktör alır. Süper Kupa'dan sonra mağlubiyetin birinci sorumlusu benim dedim."

"KENDİSİYLE MAÇTAN SONRA KONUŞTUM"

"Teknik açıklamaları belki de daha az yapmak lazım, oyuncu adı geçirdiğimizde farklı anlıyorlar. Bir arkadaşı Zaha'ya, 'Hoca seni eleştirdi' demiş. Kendisiyle maçtan sonra konuştum. 'Haklısınız, kusura bakmayın yanlış aktardım' dedi. Böylece konu kapandı."

KEREM AKTÜRKOĞLU HAKKINDA

"Soyunma odasında olanlarla ilgili birçok iddia ortaya atılabilir. Oyuncularımızın saygısına ve sevgisine inanıyoruz. Oyuncularımızın ufak tefek tepkileri olabilir. Bazen oyuncu kendisine kızıp bile tepki verebilir. Bazen 88'de oyuncu çıkarırsın, oyuncu tepki gösterir. Bu dünyanın her yerinde olur. Oyuncular da insan. Soyunma odasında oyuncularımız onları neden çıkarttığımızı hep anlatırız. Bu tür şeyler olacak. Bazı oyuncu çıktıktan sonra mutlu olur, bazısı mutsuz olur. Bazen mutsuz olmak da gerekir. Oyuncuların sevgisi ve saygısı hiç değişmez. Bunun farklı yansıtılmasını doğru bulmuyorum." şeklinde konuştu.