Okan Buruk transfer konusunda taraftardan sabır istediğini dile getirdi.

"YEMEĞİ HAZIRLADIK"

"Daha Temmuz başındayız. Kampın başı. Çok yoğun çalışıyoruz. Transferden sorumlu ekibimiz, başkanımız müthiş bir şekilde çalışıyoruz. Yemeği hazırladık artık, pişmeden yemek olmuyor. Sakin sabırlı olmak gerekiyor."

"YABANCI SAYISINI AZALTMAMIZ GEREKİYOR"

"Net oyuncu istiyoruz, istemediğimiz oyuncuyu baskı var diye almak Galatasaray'a ihanet olur. Hangi ligde olduğumuzun bir farkına varalım. 20 yaşındaki oyuncuyu ne kadar para verirseniz verin buraya alamazsınız. Öncelikli ligleri oluyor oyuncuların. Çok önemli bir kadromuz var. Bir kere yabancı sayısını azaltmamız gerekiyor. Ön göreceğiniz oyuncular var. Sağ beke Dubois döndü, hazırlık maçında Metehan'ı oynattık o da bizim için ümit oldu ama oraya kesinlikle bir oyuncu alacağız. Tansiyonun düşmesi lazım. Maddi manevi bu kadar fedakarlık yapılan yerde bunu hak ettiğimizi düşünmüyorum. İki gün sonra da bitebilir iki hafta sonra da bitebilir. Bütün dünya bu şekilde. Geçen sene Bayern Münih orta saha alamadı. Maddi manevi her türlü gücümüz var. Başkanımızın bize %100 desteği var. 'Alın' diyor. Burada ne kadar fedakarlık olduğunun herkesin farkına varması gerekiyor."

ICARDİ'YE ÖVGÜLER

"Icardi iyi hazırlanıyor, iyi çalışıyor. Otele giderken taraftarlarımızın ilgisine cevap veriyor hemen imza atıyor, geçip gidebilir ama onun için Galatasaray bambaşka. Galatasaray taraftarı için yapmayacağı şey yok. Onun her zaman yanındayız. O bizim için çok değerli. Darılırsınız barışırsınız bu hayatta olan bir şey."

ERDEN TİMUR AÇIKLAMASI

Fatih Terim ve Ünal Aysal barıştı iddiası Fatih Terim ve Ünal Aysal barıştı iddiası

"Ben uyumluyum, Erden de aynı şekilde uyumlu. Burada ana amacımız zaten Galatasaray'a hizmet etmek. Çok uyumlu güzel çalıştık. Son iki senede de hep böyle sezon başları bu heyecanları yaşadık."

"Onun devam etmesi her zaman bizim için önemli ama dışarda da her zaman kalben bizimle olacak. Devamlı görüşüyoruz. Aslolan Galatasaray. Benim için de aynı şekilde. Erden bey şu an devam etmiyor ama Galatasaray'ın yanında olacak, desteği verecek. O yokken bizimle olan İbrahim bey Maruf bey.... Cenk daha çok transferde işin içinde ama, bize aynı şekilde ortamı sağlıyorlar. Burada önemli olan Galatasaray başarısı."

KAAN AYHAN'IN DURUMU

"Şu anda Kaan Ayhan'ın ameliyat olmasıyla ilgili bir şey yok." sözlerine yer verdi.

Editör: Berksan Sabancı