FUTBOL

Okan Buruk Rigas maçından sonra özür diledi

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Letonya'nın Rigas takımıyla 2-2 berabere kaldıkları maçtan sonra konuştu.

Abone Ol

50 yaşındaki teknik adam, alınan sonuçtan ötürü taraftardan özür diledi.

"HAKEM DE BUNA MÜSADE ETTİ"

"Top bizdeydi %75 oranda. Rakibin beklediği oyundu. Oyunun içinde birkaç kez daha yaşadık, savunmadaki rakibi önemsememek birinci golü yedirdi. İlk gol ve ikinci golde savunmada doğru eşleşemedik goller yedik. Değişiklikler yaptık, değişikliklerin oyuna etkisi olmadı. Çözebilirdik, duran topla çözebilirdik ama hakem de buna müsade etti, oyun biraz yavaşladı. Üzgünüm. Beklenti çok yüksek. Bu kadar önemli kadrodan da beklenti yüksek olması normal."

"RAKİBİMİZİ TEBRİK EDERİM"

"Taraftarımızdan ve ülkemizden özür diliyoruz. Bize yakışmadı. Rakibimizi tebrik ederim. Kasımpaşa maçında geriden gelip berabere kalmak negatif etkiliyor. Burada da aslında gol anlamında sıkıntı yaşamadık, 2-0'ı korumamız ve arttırmamız gerekiyordu."

"İKİ TANE KAZA YAPTIK"

"Kim girerse girsin herkes en iyisini yapmak zorunda burada. İki tane kaza yaptık, tabii ki oyuncularıma güveniyorum. Hafta sonu en yüksek konsantrasyonla zaten oynayacağız."

"EKSİKLERİMİZ OLABİLİYOR"

Soru: Kadronuzun geniş olduğunu düşünüyor musunuz?

Okan Buruk: "Bugüne baktığımızda kulübemizde kanat olarak Yusuf vardı. Ziyech'in sakatlığı vardı. Sallai de UEFA kadromuzda yok. Oyunun sonuna doğru Yusuf'u denedik. İyi bir kadromuz var. Eksiklerimiz olabiliyor. Çok formda oyuncumuz Osimhen yoktu. Onunla bu tip maçlarda çözüm de üretebiliyorsunuz."

"BAHANELİK HİÇBİR ŞEY YOK"

"Futbol oynamak için güzel bir havaydı tabii tam bir stadyum atmosferini yaşayamıyorsunuz. İki tarafta tribün yok. Ama hem zemin hem hava güzeldi. Oyuncularımızın ve bizim bahane edeceğimiz hiçbir şey yoktu. Bir şanssızlık yaşadık. Bizim hatamız." şeklinde konuştu.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }