FUTBOL

Okan Buruk hakemlere yüklendi: "Beni rahatsız etti"

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Youngs Boys'a 3-2 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Cezası nedeniyle karşılaşmayı tribünden takip eden Okan Buruk'un demeçleri şöyle...

"İKİNCİ MAÇ İÇİN ÜMİT VERDİ"

"Çok erken gol yedik. Maça moralsiz başladık. Devamında girdiğimiz pozisyonlar vardı. Ziyech hamlesiyle başladık ikinci yarı. Daha iyi başladık, devamında Batshuayi hamlesiyle golleri bulduk. İkinci maç için ümit verdi. Kalitemizi ortaya koymaya devam etmeliyiz."

HAKEM ELEŞTİRİSİ

"Savunma anlamında daha iyisini yapmamız gerekiyor. Tribündeydim, tribünden seyrederken de hakemin oyunu yönetmesi beni rahatsız etti. Hep oyunu durdurdu. Gereksiz kartlar gösterdi. Kartı yazması bile 1 dakika falan sürdü. Bu seviyede daha fazlası olmalı."

"HUSUMET YAŞAMIŞ HAKEM GELİYOR"

"İsviçre'deyiz Alman hakem geliyor. Eskiden oyuncularınızla husumet yaşamış bir hakem geliyor. Bir Azeri hakemi Türk maçına atıyorlar mı? Atamıyorlar. Arabayla gelmiştir muhtemelen. Bunu çok anlayamadım. İnşallah ikinci maça Azeri maç atarlar eşitlemiş oluruz."

"OYUNCULARIN KOLLARINI BAĞLAMAK GEREKİYOR"

"Abdülkerim'in ayağına çarpıp eline geliyor. Üstüne bir de kartla cezalandırmak da ağırdı. Futbol bazen düşündüğümüz gibi değil. Artık oyuncuların kollarını bağlayacağız, robot olacaklar herhalde. Bu penaltıysa deniyorsa oyuncuların kollarını bağlamak gerekiyor sanırım."

MUSLERA VE SANCHEZ'İN DURUMU

"Muslera'nın ağrısı vardı ama ikinci maça geçeceğini düşünüyorum. Davinson Sanchez'in yokluğunu hissettik. İkinci maçta oynatma imkanımız olursa düşüneceğiz. Kaan'ın dönmesi bizim için önemli olacak." ifadelerini kullandı.