FUTBOL

Okan Buruk: "Geçmişe değil, geleceğe bakıyoruz"

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ve kaleci Günay Güvenç, Elfsborg maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Buruk ve Güvenç'in basın toplantısındaki demeçleri şöyle...

"MOTİVASYONUMUZ YÜKSEK"

"Moralimiz yerinde, motivasyon yüksek. Ligdeki durumumuz, oynadığımız oyun, arkadaşlık, dostluk, bir sonraki maça bizi güçlü şekilde taşıyor. Moral sizi bir sonraki maça çok iyi şekilde hazırlıyor."

"GELECEĞE BAKIYORUZ"

Soru: "Elfsborg; Kopenhag, Prag, Young Boys gibi takımlara benzetilen bir takım, Galatasaray diğer rakiplere karşı zorlanmıştı. Yine aynısı olabilir mi?"

"Geçmişe bakmıyoruz. Geleceğe bakıyoruz. 1 sene önce, 2 sene önce, 3 sene önce ne olmuşa bakmıyoruz."

"HER OYUNCUYA ŞANS GELECEK"

"Victor Nelsson az oynadı başlangıçta ama ligi o bitirdi geçen yıl. Oynadığı zaman onun formayı aldığını tüm oyuncular biliyor. Kafamın en rahat olduğu yer. Şans geldiğinde hep devam etti. Yunus aynı şekilde formayı aldı bırakmıyor. Her oyuncuya şans gelecek."

GÜNAY GÜVENÇ'İN DEMEÇLERİ

"Benim takımda misyonlarım var. Oynasam da oynamasam da, hocamızın herşeye yetişemeyeceğini, her şeyi yapamayacağını biliyoruz, hocamızın olmadığı yerlerde oyuncular misyonu başlıyor. Burada da kendimi çok önemli figür olarak görüyorum. Özelliklle yeni oyuncularımıza kulüp tarihini anlatmak da görevlerimden. Hocam bana şans verirse sahada da elimden geleni yapıyorum. Benim burada sadece misyonum oynayıp para kazanmak değil."

"Zorlanıyorum. Bazen evde bile eşimle tartışmalar yaşıyoruz, oynamayı özlediğimi söylüyorum. O da hep 'O kafadan çık, kendini hazır tut' diyor. Hazır tutuyorum kendimi. Çok özlüyorum, takıma katkı vermek istiyorum ama tabii ki önümdeki ismin değerini herkes biliyor. Benim burada görevlerimden biri de Muslera'ya baskı yapıp onu daha iyi yapmak... Benim bunu hissettirmem lazım. Performansını da düştüğünü göremiyoruz o da benden kaynaklı diyebiliriz, beni ensesinde hissediyor. Bu beni mutlu ediyor." şeklinde konuştu.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }