Okan Buruk, verdiği demeçlerde öz eleştirilerde bulundu ve taraftara seslendi.

"BİZE DERS OLDU"

"Doymuşluk diyemem ama 4 haftadir idman yapıyoruz, milli oyuncularımız geç katıldı, geçen seneki aynı motivasyonu bu kadar çabuk yakalamak kolay değil. Şampiyon oluyorsunuz, 4 hafta sonra yeni sezona başlıyorsunuz kolay değil. Havaya girmek gibi bir şey vardır. Hem benim için hem oyuncularım için. Bu anlamda bize ders oldu. Negatif değil pozitif ders almamız gerekiyor. Böyle maçları kaybetmek, final kaybetmek hiç yaşamadığımız şeyler."

STADA ELEŞTİRİLER

"Bahane değil ama bu stadyumu sevmiyorum, burada maç oynanmasına karşıyım. Etrafdaki pistin kaldırılıp burada futbol ortamı yaratılması gerekiyor. Gördüğüm en kötü stadyum."

"HEPİMİZİN UTANMASI GEREKİYOR"

Fatih Altaylı: "Dursun Özbek'in ne yapmak istediğini biliyorum" Fatih Altaylı: "Dursun Özbek'in ne yapmak istediğini biliyorum"

"Bu takımı bu maça hazırlayan, oyuncuları seçen, değişiklikleri yapan benim. Mağlubiyetin sorumlusu benim. Taraftarımızdan özür diliyorum. Hepimizin utanması gerekiyor. Bu ligin en büyük şampiyonluk adayı yine biziz. Transfer ettiklerimizle birlikte önümüzdeki hafta, bu yenilgiyi inşallah unutturacağız."

Editör: Berksan Sabancı