FUTBOL

Oğuz Altay sert konuştu: "Vermeyen namerttir"

Spor yorumcusu ve UltrAslan'ın kurucu üyelerinden Oğuz Altay, gazeteci Fatih Altaylı'nın iddialarına sert cevap verdi.

Abone Ol

KRT TV'ye konuşan Oğuz Altay, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i camia içerisinde görevinden düşürmeye çalıştıklarını iddia etti.

MUSLERA'YA ÖVGÜLER

"Bunu Galatasaraylılar da Fenerbahçeliler de söylüyor. Hatta Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu da itiraf etti. Fernando Muslera, Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye şampiyonluk sayısında fark atmasına en büyük katkıyı yapmıştır. Bence Muslera kısa sürede kendini toplar. Zaman zaman böyle düşüşleri olmuştur. Önemli olan diğer sıkıntıların gidilmesi. Oyuncuların mutsuzluklarının giderilmesi, defans zafiyeti ve yapılmayan transferler var. Önce bunlara odaklanalım."

"O BELGEYİ VERECEKSİN KARDEŞİM"

"Bilet ve kombineyle ilgili yolsuzluk iddiaları var. Bu konu çok hassas bir konu. İnsanların dışardan gördüğü gibi iddia, iftira gibi birçok şey denilebilir. Galatasaray kulübünden yetkili kişilerle ve diğer mecralardan yetkili kişilerle görüştüm. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in dediği gibi söyleyeceğim eğer elinde bilgi, belge, kanıt olup da hukuğa vermeyen namerttir. O belgeyi vereceksin kardeşim. Galatasaray üzerinden siyaset yapmayı düşünüyorsan bedeline katlanacaksın. Özellikle Fatih Altaylı'nın Galatasaray Başkanlarına hakaret ettiği, toplum içerisinde küçük düşürücü ifadeler kullandığı için disipline verildiğini hatırlamak gerekiyor. Şimdi de hem Galatasaray yönetimini hem de taraftarların içerisini karıştırmak istiyor. Ama Fatih Altaylı'yı dikkate bile almam. Galatasaray yöneticisi Eray Yazgan adalet karşısında konuşmaya hazır olduğunu söyledi. 18 kişinin savcılığa verildiğini iddia ediyor Altaylı. Böyle bir şey yok. Galatasaray kulübünden teyit ettirdim. Elinde belgesi olan çıkar hukuğa verirler. Galatasaray Başkanını indirmek için başka isimlere hizmet ediyorlar. Şimdilik bu kadar konuşuyorum. Yakında kokuları ortaya çıkar." ifadelerini kullandı.