FUTBOL

Oğuz Altay: "Erden Timur, 550 milyon Dolar'lık teklif yaptı"

Spor yorumcusu Oğuz Altay, Galatasaray'ın Florya projesine ilişkin Dursun Özbek ve Erden Timur'un fikir ayrılığı yaşadığını söyledi.

Abone Ol

Oğuz Altay, Florya projesine Galatasaray kongre üyelerinin bir kısmının muhalif olduğunu belirtti.

"KULÜPLER SOYULUYOR"

"Türkiye'de kulüpler, özellikle 4 büyük takım soyuluyor. Siyah takım elbise, gri pantolanla girenler. 2 yılda ev, villa, araba sahibi oluyorlar. Bu borçlar o yüzden ödenmeyecek noktaya geliyor." dedi.

"SADECE ÖZBEK VE TİMUR ARASINDA DEĞİL"

"Galatasaray camiasında fikir ayrılıkları var. Sadece Dursun Özbek ve Erden Timur arasında değil. Bir muhalif grup var, sürekli olarak Divan Kurulu'nda ve Mali Genel Kurul'da konuşuyorlar. Diyorlar ki yönetime 'Florya'ya yapılan projeyi, sizin açıkladığınız rakam olarak kabul etmek mümkün değil' bu ne demek? Türkiye karşılığı olarak Florya projesinde m² fiyatının az 2 katının Galatasaray'ın kasasına girmesi gerektiğini ifade ediyorlar."

ERDEN TİMUR'UN ÖNERİSİ NE?

"Burada Erden Timur'un savunduğu konu ve teklifi şu 'Eğer bu şekilde yaparsanız Galatasaray ciddi şekilde zarar edecek. Hatta ben yapayım, bir ortak bulayım 300 milyon Dolar yerine kulübün kasasına 500-550 milyon Dolar kalacak' diyor. Dursun Özbek ise m² fiyatının 11 bin Dolar yerine 7 bin Dolar ve 7 bin 500 Dolar olduğunu iddia ediyor. Adnan Polat da bu konuda Dursun Özbek'i savunuyor." şeklinde konuştu.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }