Nihat Kahveci, Galatasaraylı bazı futbolcuların performanslarını da değerlendirdi.

"AVRUPA'DA İŞİNİZİ GÖREBİLİR"

"Galatasaray'ın son Alanyaspor maçındaki defansif anlayışını beğendim. Bu oyun ve anlayış Avrupa'da işinizi görebilir. Çünkü Galatasaray Avrupa'da her takıma karşı pozisyona giriyor zaten. Bayern Münih, Manchester United, Kopenhag, Rigas rakip farketmeksizin ama gol yediği zaman çıkarması zor oluyor. Genelde Türk takımlarına göre daha kuvvetli takımlara karşı oynuyorsunuz. Bir reaksiyon vermeniz gerekiyor."

"ICARDİ'YE LAF EDİLMEZ"

"İlk seneki şampiyonlukta ciddi katkısı vardı, geçen sene de gol kralı oldu. Bu sene biraz tatil yapsa sanki kendisine iyi gelecek. Eşiyle arasını da düzeltiyor. Galatasaray'da Icardi'ye laf edilmez. Kredisi var. Bir de olaya şöyle bakalım Barış Alper ve Mertens'in performansları düşünce Icardi'nin de performansı düşüyor orta alana geliyor pas alıyor. Açtığı alanlar Yunus Akgün'e yarıyor. Böyle de takımına katkı veriyor."

"ÇOK GERİLİYOR"

"Okan Hoca saha kenarında çok geriliyor. Basın toplantısında 'Eleştirileri takmıyorum' gibi şeyler söylüyor ama takıyor. Sürekli kenarda agresif tavırlar, hakeme kırıcı sözler olmuyor. Bir de 13.olan takımı devraldığını söylüyor. Bu toplara girme hocam. Galatasaray'da ne kadar başarılı olursan ol sürekli baskı vardır. Bunu sen de futbolculuk kariyerinde yaşadın. Böyle şeyleri biz sana anlatmayacağı. Senin bilmen lazım zaten."

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray 9 kişi oynuyor maçlarda" Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray 9 kişi oynuyor maçlarda"

"OSİMHEN'E ÇABUK UYUM SAĞLANMIŞ"

"Sara ve Yunus'un performansı gerçekten alkışı ve takdiri hak ediyor. Bunun dışında çok başka bir şey söyleyeceğim, Galatasaray'da Osimhen'e çabuk uyum sağlanmış. Sürekli savunma arkasına koşular görüyoruz. Geçen senelerde bunlar yoktu. Şimdi herkes yandan ortalar kesiyor, koşular gösteriyor, uzun deniyor. Ayrıca Yunus Akgün üzerindeki Kerem Aktürkoğlu baskısını da güzel attı. Sürekli kendini geliştiriyor." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı