FUTBOL

Nihat Kahveci: "Okan Buruk'un şansını heba etti, yazık..."

Spor yorumcusu Nihat Kahveci, Beşiktaş karşısında 5-0'lık mağlubiyet alan Galatasaray Futbol Takımıyla ilgili tespitlerde bulundu.

Abone Ol

Nihat Kahveci, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un oyuncu tercihlerini de eleştirdi.

"NEDEN OYUNA GİRDİ ANLAMADIM"

"Galatasaray'da Yunus Akgün neden Zaha'dan önce oyuna girdi anlamadım. Bunun üzerine Yunus, Okan Buruk'un şansını da heba etti. Yazık gerçekten. Zaha da ister istemez kendini sorgular. 'Neden ben daha önce oynamıyorum?' diyebilir. Baktığımız zaman geçen senenin 102 puanlı şampiyonu ve ondan önceki senenin şampiyonu Galatasaray, Beşiktaş'a 50 puan fark atmıştı. Biraz rehavet görüntüleri gördük. Hem hocada hem teknik ekipte. Karşında ezeli rakibin var. Belki 10 müsabaka dakika uzasa daha farklı olurdu skor. İşte bu yüzden futbolda rehavet ve laubalilik olmamalı."

"BARIŞ ALPER BU DEĞİL"

"Bizim Milli Takımda ve geçen sene izlediğimiz Barış Alper bu değil. İnşallah bu formsuzluğu geçicidir. Yükselen grafiğini düşürmemesi gerekir. Hele şu zamanlarda Avrupa'nın gözdesi haline gelmişken hiç olmaz."

"BU ADAM ÇOK İYİ"

"Galatasaray'ın yeni 8 numarası Gabriel Sara'yı izledim. Bu adam çok iyi. Gol atıyor, asist yapıyor saha dışında başka işler de yapıyor. Rakip kovalar, diyagonal paslar atar, forvetin ağzına ortalar yapar. Okan Hoca forvet arkasında da görev verebilir." şeklinde konuştu.