Necati Ateş, Galatasaray'da tartışılan transfer gündemini de değerlendirdi.

"GEÇEN SENEKİ BEŞİKTAŞ'TAN ÇOK FARKILILAR"

"Geçen sezonun şampiyonu ve kupa galibi karşılaşacak. Beşiktaş geçen sezonki ligdeki silik görüntüsünden çok daha iyi bir duruma sahip. Hazırlık maçlarını da izledim. İyi transferler yaptılar. Stopere Paulista, ön hatta Immobile ve Rafa Silva hamleleri ki burada Gedson gibi dinamik bir oyuncuya, Semih Kılıçsoy'a sahipler. Bu isimlerle iyi bir kadro oldular. Geçen seneki Beşiktaş'tan çok farklılar."

Ahmet Çakar'dan Acun Ilıcalı'ya: "Galatasaray aldığında sen neredeydin?" Ahmet Çakar'dan Acun Ilıcalı'ya: "Galatasaray aldığında sen neredeydin?"

"GALATASARAY GALİBİYETE DAHA YAKIN"

"Diğer taraftan Galatasaray ise geçen senenin en iyisiydi ve en hazır takım. Çok iyi kadroların iyi bir maç çıkarmasını bekliyorum. Gollü, mücadeleci bir oyun bekliyorum. Böyle maçlarda tabii kimin kazanacağı belli olmaz. Galatasaray'ın daha hazır kadrosu var ve ilk 11'inde oynayan oyuncular birbirini daha iyi tanıyor. Bu yüzden Süper Kupa'da Galatasaray'ı galibiyete daha yakın görüyorum. Bu maçın önemi sezona kupayla başlayanın özgüveni yükseliyor ve lige de iyi giriyor. O yüzden iki takım için de önemli tabii."

"SABIRLI OLUNMASI LAZIM"

"Çok tartışılan bir transfer süreci var. Bunu anlamsız buluyorum. Geçen sene Galatasaray zaten 8 numarasız oynadı ve böyle şampiyon oldu. Geçen sene şampiyon olunurken yapılan Ndombele transferi sezonun hiçbir noktasında fazla süre almadı. Ndombele göze batmadan Galatasaray o tarafta Kaan Ayhan'la, Berkan Kutlu'yla, Kerem Demirbay'la rakiplerini domine etti. Mutlaka Avrupa için 8 numara transferi çok önemli. Transfer de yapılacaktır zaten. Fakat şu an için bu kadar acele etmesine gerek yok. Galatasaray'ın acele ederek Ndombele gibi bir oyuncu alarak aynı sıkıntıları yaşamaması gerekiyor. Burada sabırlı olunması lazım."

HASAN KABZE'NİN 2006'DAKİ GOLÜ

"2006'da Beşiktaş maçında penaltı kaçırmıştım ama o maçı ben Hasan Kabze'nin attığı gollerle hatırlıyorum, kaçırdığım penaltıyı hiç hatırlamıyorum. (Gülerek) Maç maç kahramanlar çıkabilir. O gün de o maçın kahramanı Hasan Kabze'ydi. Hasan Kabze'yi de çok severim. O maç bizim için harikaydı. Bazen ummadığın anda penaltı kaçırıp sonraki maçta 3 tane atabiliyorsunuz. O günün kahramanı harika 2 gol atan Hasan Kabze'ydi ve şampiyonlukta da çok önemli bir faktör olmuştu o galibiyet. Böyle maçlar kariyerimizde çok oluyor." sözlerine yer verdi.

(Eski Açık / Can Bedel)

Editör: Berksan Sabancı