74 yaşındaki futbol adamı, Okan Buruk'un daha da başarılı olacağını söyledi.

"ATOM KARINCA GİBİ"

"Okan Buruk'a futbolculuk kariyerinde ilk formayı ben verdim. İlk maçında 2 gol atmıştı. Atom karınca gibi bir şeydi. Maşallah atom karıncalığını hocalık kariyerinde de devam ettiriyor. Gerçekten çok başarılı. Duruşu da düzgün. Zaman zaman biraz abartı yapıyor kenarda. Onlar normaldir ama. Çok güzel şeyler başardı. Başarmaya da devam edecektir."

"BUNDAN SONRA BÖYLE OLACAK"

"Bu sene lig diye bir kavram görmedik. Sadece iki takım oynadı. Bundan sonra da böyle olacak. Kimsenin şüphesi olmasın. Yani bu mesafe daha da çok açılacak. Galatasaray ve Fenerbahçe'de yıllarca çalıştım. Hiç bu kadar kavga ve gerilim görmedim. Alt liglerde de aynı şeylere şahit oluyoruz. Türkiye'nin en iyi hakemine şiddet yapıldı. Benim ömrüm futbol sahalarında geçti. Böyle bir sene görmedim. Böyle devam ederse EURO 2032'de ev sahibi olamayız. Elimizden alabilir UEFA."

MERT HAKAN YANDAŞ VURGUSU

Serhat Akın: "Galatasaraylılar onlara da tepki versin..." Serhat Akın: "Galatasaraylılar onlara da tepki versin..."

"Bir futbolcu kenarda rahat korner atamıyor. Bu işi tahrik edenlerin başında futbolcular yer alıyor. Seyirciyi ve hakemi tahrik ediyorlar. Kendi hatalarını örtmek için taraftarlarını da yanlış yönlendiriyorlar. Bir sporcuya yakışmayacak hareketlerde bulunuyorlar. Bu bir iki takımın değil ülkenin sorunu." şeklinde konuştu.

GALATASARAY'DA 4 KUPA KAZANDI

Denizli, 3 dönem hocalık yaptığı Sarı-kırmızılılarda 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa sevinci yaşadı.

(NTV)