Metin Tekin, Sarı-kırmızılıların PAOK'la oynayacağı müsabakayı da değerlendirdi.

"MORALLERİ ÇOK BOZUK"

"Ben Kadıköy'de Fenerbahçe semtine yakın oturuyorum. Gerçekten derbiden sonra büyük hayal kırıklığı yaşadılar, moralleri çok bozuk. 6.hafta olmasına rağmen üzgünler. Fenerbahçe camiasından ses çıkmadı, teknik ekipten taraftara yönelik bir açıklama gelmedi. Hepsi birleşince ortaya bu tablo çıktı."

"YUNUS KENDİNE GÜVENDİ"

Ismail Jakobs'tan Fenerbahçe'ye gönderme: "Çok şaşırdım" Ismail Jakobs'tan Fenerbahçe'ye gönderme: "Çok şaşırdım"

"Maçtan önce Fenerbahçe'nin sol kanadında Maximin, Galatasaray'ın sol kanadında Yunus'u görünce arada fark olacağını düşünmüştüm. Ama Yunus kendine güvendi. Süre buldukça, ona tolerans verildikçe daha iyi olacaktır."

"KAAN BİRAZ SALLANDI AMA..."

"Galatasaray defansında Sanchez'e söylenecek söz yok. Abdülkerim formunu düzeltiyor. Kaan biraz sallandı ama aklıyla hızlı atakları durdurmaya çalıştı. Jakobs'u biraz daha izlememiz gerekiyor, fikir belirtmemiz adına."

"KOPYA ÇEKTİ"

"Okan Buruk, Jorge Jesus'lu Fenerbahçe'yi 3-0 yendiği maçtan kopya çekti. Orta sahayı tamamen boşalttı. Geriden oyun kurdu. Forvete de Mertens, Barış, Yunus ve Osimhen'i bıraktı. Çok fazla yan pas, geri pas yapmadan direkt hücumu düşündüler. Hızlı bir şekilde atağa kalktılar.

PAOK MAÇI YORUMU

"Galatasaray net kazanır. Artık oyuncuların fizik kalitesi yukarıya gidiyor. Osimhen'e bakıyorum NBA oyuncusu gibi, yapısından çok etkilendim. Formayı bırakmaz." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı