Mehmet Demirkol, Milli Takım'da kulüpçülük yapıldığını da ifade etti.

"KENDİSİNİ GÖREMEDİM AMA..."

Tanguy Ndombele'den Galatasaray'a veda mesajı Tanguy Ndombele'den Galatasaray'a veda mesajı

"Geçen A Milli Takım kampına gittim. Kaan Ayhan'ın kendisini göremedim ama kaptanlarla konuştum. Hakan ve Cenk'e şöyle söyledim: 'Kendisiyle konuşamadım. Söyleyin o şekilde belirtmek istemedim. Özür dilerim.' dedim. Ben o sakatlığın kasten değil daha ağır geçeceğini belirttim çünkü olumsuz hava oluşunca insanın kendisine de sirayet eder."

"TFF'Yİ EN ÇOK BEN ELEŞTİRDİM"

"Sezon başından beri TFF'yi, Mehmet Büyükekşi'yi en çok ben eleştirdim. Buna rağmen basın toplantısında Montella'ya bazı sorularımı sakladım. Sonuçları bekleyeceğim ona göre soracağım. Şu anda manipüle edilmemesi gerekiyor. Herkesin birlik olması gerekiyor. Maalesef buna bizi de alet ediyorlar. Ben normal eleştiri yapmak istiyorum."

"ERZURUMLU, EDİRNELİ NE DÜŞÜNECEK?"

"Sezon içerisinde kulüpçülüğe bir şey demiyordum ama Milli Takım'da bu huylarınızı bırakın artık. Yok Galatasaray mafyası var, yok Fenerbahçeli futbolcular şöyle böyle. Bırakın bunları kardeşim. Gerçek sorunları konuşalım. Ne mesela? Barış kanatta olmalı, İsmail orta sahada olmalı bunları tartışalım. Yok Arda Güler ve Abdülkerim konuşmuyormuş. Ne alakası var ya?" ifadelerini kullandı.