Socrates'e konuşan Mehmet Demirkol, rövanş müsabakasının kolay geçmeyeceğini belirtti.

KEREM'İN KAPTANLIĞININ ALINMASI

"Galatasaray çok kötü idare ediyor bunu. Ciddi bir yönetim zaafı var. Bunun sorumlusu kimse birilerinin çıkıp konuşması lazım. Dursun Özbek bir şeyler söyledi ama ne dedi? Anlamadım. Transfer listesinde olduğu için bir oyuncunun kaptanlığı alınır mı, böyle bir şey olabilir mi? Ayrılmayı bileceksin. Ayrılmak da sevdaya dahil. Kerem'in Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra sevgisi bitecek mi? Adam devre arasında soyunma odasında oyundan alındığı için bunu dert haline getiriyor. Herhangi bir kaptan devre arasında oyundan alınmayı dert etmez mi? Ben bu yönetimin tutumunu gerçekten anlamadım. Soyunma odası yatak odasıdır. Kavga olur, şişe atılır her şey olabilir. Bu olaylar sızıp hiçbir açıklama yapmayınca da doğal olarak insanın aklına şu geliyor 'Bunlar Kerem'i satmak için bilerek sızdırıyorlar' düşüncesi oluşuyor."

ERDEN TİMUR YORUMU: "HATALI OLDU"

"Erden Timur giderken daha açık konuşmalıydı. Sana kötü davrandılar diye gitmek olur mu? Dayanılması lazım. Bir şey söylemeden çekip gidersin ama basın toplantısı yaparak gitmek daha hatalı oldu."

Halil Dervişoğlu'nun yeni takımı belli oldu Halil Dervişoğlu'nun yeni takımı belli oldu

BİLETLERDE USÜLSÜZLÜK İDDİALARI

"Karaborsa Türkiye'de suç. Daha kaynağı piyasaya çıkmamış ürünü, bileti daha satışa çıkmadan alıp satıyorsan bu başka bir şeye giriyor, karaborsa da değil. Ceza hukukçuları bunun adını söylesinler. Benim söyleyeceğim şeyler davalık olabilir. Senin bir fabrikan var içerde çalışan onu alıyor ve kendisi satıyor bunun adı hırsızlık. Dursun Özbek de diyorki 'Kanıtı olan gelsin bana anlatsın' tribüne git oradakilerine sor kaç kişinin başına geldi mi diye o zaman öğrenirsin. Atıyorum 120 bin TL'lik kombine, 60-65 bin TL'lik komisyonla satılıyor. Bizim başımıza geldi diyenler var. Dursun Özbek de bunu çok kolay bir şekilde bulabilir. Kulağımıza geliyor çünkü. Serhat Ulueren 'İsimleri açıklayacağım' dedi. Böyle bir şey olursa mali polisin hemen bakması lazım. Sen bunu satabiliyorsan, bırak kulüp satsın Icardi'nin maaşını ödeyebilirler."

"OKAN HOCA BÜYÜK RİSKLER ALDI"

"Young Boys - Galatasaray maçı, Galatasaray'ın finansal durumu hakkında olağanüstü kritik bir maç. Fenerbahçe açısından bak, Ferdi'yi satmak zorunda kalmayacaklardı belki. Bu maliyetleri döndürmek adına Şampiyonlar Ligi olmazsa olmaz. İlk maç özellikle defansif açıdan çok yıpratıcıydı. Orta sahaya ciddi bir transfer yaptılar, ben Kerem Demirbay'dan bu kadar kolay vazgeçmelerini anlamadım. Stoperlerin formsuz Davinson'un sakatlığı olan bir ortamda sen hücum gücü yüksek, defansif yönü zayıf olan bir adamı oynattın. Bu eksikliğin antrenmanda bile görülebiliyor olması lazım. Bekler de tam oturmadı. Okan Hoca büyük riskler aldı. Bu kadar savunma sıkıntısının oluştuğu ortamda turu geçmek kolay değil." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı