Mehmet Demirkol, Galatasaraylı Barış Alper'e ayrı bir parantez açtı.

"BARIŞ ALPER BİR NUMARA"

“Çok duygu dolu bir maç oldu. Biraz daha sakin oynayabilirdik. Barış Alper’i bir numaraya yazmak gerek. Her denemesinde rakibi alt etti. Sadece 1 tane gereksiz şut denedi. İçerde santrfor olsaydı ona goller attırabilirdi. Ferdi olağanüstü oynadı. Defans tandemi ise kötü değildi, görevlerini yaptı."

Galatasaray yeni sezonu 16 eksik futbolcuyla açtı Galatasaray yeni sezonu 16 eksik futbolcuyla açtı

GOLDE FAUL VAR MI?

"Mert Günok da iki tane kontrpiye top kurtardı o da iyi oynadı. Yenilen gol Türkiye'de faul ama Avrupa'da bazen böyle kararlar verilebiliyor. Hakem gereksiz düdükler de çaldı."

MONTELLA'YA ELEŞTİRİ

"Böyle bir keyif akşamında da olsak Montella’yı eleştirmem lazım biraz, kusura bakmasın. Rakip 19. dakikada eksik kaldıktan sonra santrfor atmak gerekirdi içeri. Cenk 30-35’te girse işi başka yerlere götürebilirdik çünkü adam santrfor doğmuş."

AVUSTURYA MAÇINA DAİR

"Avusturya maçında soğukkanlı kalmamız gerekiyor. 75-85 arası yediğimiz baskıyı çözmemiz lazım. O maç daha zorlu geçecek. Rakip 19.dakikada 10 kişi kalıyorsa hoca sükunetle davranması lazımdı. Telaş yaptı. Hemen sarı kartlı oyuncuları kenara aldı takımı garantiye almaya çalıştı." dedi.