Mehmet Ayan, eski Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'u hedef alan sözler de kullandı.

"BU DA BENİM ELEŞTİRİM"

"Erden Timur 2 senede öyle işler yaptı ki Galatasaray taraftarının gözünde hep el üstünde tutuldu. Dokunulmaz gibi bir hal aldı. Ben de şunu söylüyorum Tete, Zaha, Seferovic, Yusuf Demir, Ziyech'leri sen almadın mı? Bunlar da benim eleştirim. Bu kadar çok değer görülmesine saygı duyuyorum ama hatalarının da göz ardı edilmemesi gerektiğini düşünüyorum."

"OTYAKMAZ BAŞBAKAN GİBİ"

"Eski Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz bu Federasyonda Başbakan gibi olacak. Türk futbolunun başında İbrahim Hacıosmanoğlu olacak ama başta Anadolu kulüpleri ve diğer kurullarla bağlantıları Otyakmaz yürütecek. 1.Başkanvekili olarak görevini sürdürecek. Aynı zamanda Beşiktaş'tan tanıdığımız Ceyhun Kazancı ve eski Galatasaraylı yönetici Ural Aküzüm'ün yer alması da ekibi çok güçlendirdi."

Dursun Özbek'ten Ali Koç'un teklifine cevap Dursun Özbek'ten Ali Koç'un teklifine cevap

"BAŞARISIZLIK GELİRSE SEÇİM DE GELİR"

"Galatasaray yapması gereken transferlerde biraz gecikti. İkinci kamp başladı halen eksikler giderilmedi. Bunlar alternatif felan da değil direkt 11'de oynayabilecek eksikler. Artık her başarısızlıkta Başkan Dursun Özbek ve yöneticiler Erden Timur ismini kulaklarda duyacak. Başarısızlık gelirse seçim de gelir. Nasıl ki Galatasaray'a gelen her hocanın üstünde Fatih Terim baskısı oluştuysa yönetimin de üzerinde Erden Timur baskısı olacak." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı