FUTBOL

Mauro Icardi'den Jose Mourinho'nun sözlerine cevap

Gaalatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensuplarının karşısına geçti.

Abone Ol

Mauro Icardi, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden elenmesini değerlendirdi ve Jose Mourinho'nun kendilerini hedef alan demeçlerine cevap verdi.

"HERKESE KARŞI MÜCADELE ETTİK"

"Ülke için kötü oldu tabii elenmeleri. Rekabetimiz var. Geçen sezon çok şey oldu saha dışarısında. Bazen gülmek için iletişim için bu tarz sosyal medyayı kullandık. Saha dışında bize karşı çok şey yapıldı! Biz her zaman sahaya odaklandık ve şampiyon olduk. Herkese karşı mücadele ettik, bizi durdurmaya çalıştılar fakat başarısız oldular! Durduramadıkları için rahatsızlar tabii."

"ANLAM VEREMİYORUM"

"Mourinho'nun bu şekilde konuşmasına anlam veremiyorum. Sanırım çalıştırdığı diğer büyük takımlarda böyle konuşmuyordu. Bizim özel bir hocamız var. Hem futbolculuk hem de teknik adamlık kariyerinde büyük başarılar kazandı."

"FORMDA DEĞİLKEN BİLE GOL KRALI OLDUM"

"Kilo bir faktör değil benim gözümde. Ben her zaman müsait olmaya, mücadele etmeye çalıştım. Beşiktaş maçındaki sakatlıktan sonra antrenmanlara çıkamadım. Sosyal medyada böyle şeyler çarpıtılıyor. Formda değilken bile gol kralı oldum. 50 maçta 55 gol attık. Birçok şey başardık. Rekor kırdık. Başardığım şeyler fitlikle alakalı değil, ben her zaman fitim. Soyunma odasında neler yapıyor olduğumu hiç kimse bilmiyor. 6 ay antrenmansız şekilde gol kralı oldum. En önemlisi de bu sonuçtur." dedi.