Levent Tüzemen'in Sarı-kırmızılı kulübün transfer gündemiyle ilgili demeçleri şöyle...

"MELO TARZINDA BİR OYUNCUYA İHTİYAÇ VAR"

"Galatasaray orta saha transferini yapmak için yapmamalı. 'Pantalon uyduramadık gömlek verelim' şeklinde yapılmamalı. Melo tarzında bir oyuncuya ihtiyaç var. Galatasaray taraftarının Ndombele olayını 2. kez yaşamaya hakkı yok. Herkesin taktir edeceği oyuncuyu transfer edin. Bazı menajerler ortalığı karıştırıyor. Çalıştıkları oyuncuları paramatik gibi kullanıyorlar son ana kadar en iyi para teklifini bekliyorlar."

"AYNI SEVİYEDE YILDIZ İSİM GELECEK"

"Fernando, Ndiaye, Torreira gibi isimler Dursun Özbek döneminde geldi. Ben bu dönemde de başarılı bir orta saha hamlesi bekliyorum. Yine bu saydığım isimlerin aynısı seviyede yıldız isim gelecek."

"HALİL ÇOK YÜKSEK PARA ALIYOR"

"Halil Dervişoğlu kiralık gitmek istemiyormuş.Onun yıllık ücretinin, diğer yerli oyuncular arasında bir sıkıntı yarattığını duydum. Çok yüksek para alıyor ama oynamıyor, Galatasaray'da oynayan diğer yerliler ondan az para kazanıyor."

"SANCHEZ'E ÇOK CİDDİ TALİPLER VAR"

Serdar Ali Çelikler, Erden Timur'un Galatasaray'a dönüş tarihini açkladı Serdar Ali Çelikler, Erden Timur'un Galatasaray'a dönüş tarihini açkladı

"Emin Bayram'ı kadroda tutmak daha doğru olurdu. Bu çok doğru bir planlama mı? Bilmiyorum. Davinson Sanchez'e çok ciddi talipler var." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı