Levent Tüzemen, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e de çağrıda bulundu.

"KEREM'DEN EVVEL ZİYECH ÇIKMALIYDI"

"Beşiktaş maçında oyundan çıkması gereken ilk oyuncu Kerem Aktürkoğlu değildi, iyi oynuyordu. Icardi'ye gol pası verdi, kendi de bir gol attı ama ikisi de ofsayttı. Kerem'den evvel Hakim Ziyech çıkmalıydı. O gün teknik heyetin de konsantrasyonu eksikti."

"BÖYLE PAZARLIK OLUR MU?"

"Zaha Efendi, Okan Buruk'a 'İlk 11'de başlamazsam konsantre olamıyorum' demiş. Pazarlık yapmış. Böyle pazarlık olur mu? Bir oyuncu, takım içerisinde kendi cumhuriyetini ilan edemez. Okan Buruk'un üzerine oynanan oyunlar da var, bu algı operasyonlarına prim tanımamak lazım."

"KENDİNE KULÜP ARA"

"Kerem Aktürkoğlu'yla ilgili çıkan tartışma iddiaları doğru. Çürüğü içeride bırakırsanız herkesi çürütür. Düne kadar Kerem Aktürkoğlu, İspanya'ya mı gidiyor Arabistan'a mı gidiyor o tartışılıyordu. Bir karar ver, oynamayacaksan kendine kulüp ara. Kusura bakma, burası Galatasaray."

"BARIŞ YEMEĞİ GEREKİYOR"

"Konu Galatasaray ise gerisi teferrüattır. Galatasaray'da barış yemeği gerekiyor. Eğer Erden Timur'a ihtiyacın varsa Başkan olarak teklif etmen gerekiyor. O senin altındaki bir güçtür. Teklif edersin, konuşursun şartlar sağlanır ve olur biter. 2 senedir rakiplerin seni Erden Timur üzerinden yıpratmaya, karalamaya çalıştı. Böyle bir insan varsa sen bunun değerini bileceksin. Florya düzenini ayağa kaldıracak Erden Timur formülü olmalı. Icardi ve Torreira gibi futbolcuları idare etmek kolay değil."

"EGOYLA BU İŞ YÜRÜMEZ"

"Galatasaray'da iletişim problemi var. Dursun Özbek 21 milyon Euro cebinden para vermiş bir Başkandır. Kulübe çay parası vermemiş kişiler ahkam kesiyor. Ben 50 tane Başkan gördüm kimsenin adamı olmadım. İşini yapıyorsa alkışlarım, yapmıyorsa eleştiririm. Gelelim yöneticilere Galatasaray yöneticisi olabilirsin, paran da olabilir ama egoyla bu iş yürümez. Psikolojik çatışmaları, rakiplerle olan didişmeleri ve Federasyona karşı takımının haklarını iyi koruman gerekiyor. Çünkü devamlı senin hocanın ve oyuncularının üzerine oynayacaklar."

"GALATASARAY ALKIŞLADI NE OLDU?"

"Galatasaray, Süper Kupa'yı kaybetti. Alkışladı ne oldu? Beşiktaş sosyal medya üzerinden dalga geçti. Demek ki böyle davranmamak gerekiyormuş."

"GEREKİRSE HAMAMCIOĞLU GELİR"

Ahmet Çakar'dan Acun Ilıcalı'ya: "Galatasaray aldığında sen neredeydin?" Ahmet Çakar'dan Acun Ilıcalı'ya: "Galatasaray aldığında sen neredeydin?"

"Galatasaray kulübüne gerekirse basın sözcüsü olarak Eşref Hamamcıoğlu gelir. Onun da dili sivridir. Dursun Özbek'e rakip oldu ama Galatasaray için ortay paydada buluşabilirler." dedi.

Editör: Berksan Sabancı