Adrien Rabiot'un Galatasaray'dan istekleri veto ettirdi Adrien Rabiot'un Galatasaray'dan istekleri veto ettirdi

Levent Tüzemen, 21'lik sağ bekin Sarı-kırmızılılarda başarılı olacağını aktardı.

"NOKTA ATIŞI"

"Galatasaray, Batshuayi'den sonra yine sabırlı ve sükunetle davranarak nokta atışı bir hamle yaptı. Jelert, Linnes'in biraz daha teknik ve kendini geliştiren hali gibi duruyor. Aidiyet duygusu da çok yüksekmiş. Bunun dışında Şampiyonlar Ligi'nde gayet başarılıydı."

"UCUZA GİTTİ DİYORLAR"

"Danimarka ve İskandinav basını Jelert için Galatasaray'a ucuza gitti diyorlar. Demek ki adamın piyasası varmış. Boey gibi satılmasından çok 3-4 yıl Galatasaray'da oynaması önemli. Takımın artık kalıcı bek oyuncularına ihtiyacı var."

"WENDEL İSTEKLERİ KARŞILIYOR"

"Oyuncu tarzı olarak Zenit'ten Wendel, Okan Buruk'un tüm isteklerini karşılıyor. Tam Galatasaray'ın aradığı bir isim. Ama Ruslar tok satıcı konumunda. Bu görüşmeler hemen sonuçlanmaz. Galatasaray'ın bu tarzda yine başka alternatifleri de var. 8 numara bittikten sonra bir ayrılık yaşanmaması durumunda 10 numara transferiyle yaz dönemi de böylece kapanır. Zaten oturmuş bir kadro kurgusu var. Önemli olan bu takımın üzerine koyarak dağılmadan devam etmesi. Ben Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off'unu geçip başarılı olacağını düşünüyorum." dedi.

Editör: Berksan Sabancı