FUTBOL

Levent Tüzemen'den Galatasaray'a Muslera uyarısı

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Galatasaray'ın Milli aradan sonra oynayacağı Antalyaspor maçıyla ilgili konuştu.

Abone Ol

Levent Tüzemen, Galatasaray'ın şimdiden bir kaleci bakması gerektiğini ifade etti.

"FUTBOL İYİ, ZEMİN KÖTÜ"

"Galatasaray için Antalya deplasmanı zorlu geçebilir. Alex'in elinde iyi bir takım var, futbolu da iyi fakat zemin kötü. Asla kolay bir müsabaka olmayacak."

OSİMHEN'İN DURUMU

"Büyük ihtimalle o maça kadar kadar Osimhen yetişecek. Okan Hoca tercihini Icardi'den yana kullanabilir, dönüşte hafta içi Elfsborg karşısında Osimhen'i deneyebilir. Bunlar hep seçenek."

"EN GENİŞ KADRO FENERBAHÇE'DE"

"Beşiktaş ve Galatasaray'ın kısıtlı kadrosu var. En geniş kadro Fenerbahçe'de. Mourinho tüm isteklerini yönetime aldırdı. Aynı şeyi Galatasaray ve Beşiktaş için söyleyemeyiz. Galatasaray'da gidenler çok oldu, Beşiktaş ise şimdiden devre arası transferi düşünüyor demek ki bu iki takımda halen eksik var. Fenerbahçe takımından iki farklı kadro bile çıkabilir."

"ŞİMDİDEN ÇALIŞMALAR BAŞLAMALI"

"Galatasaray yönetimi, scout ekibi ve teknik ekip Muslera'nın yerine kaleci arayışına girmeli. Şimdiden çalışmalar başlamalı. Çünkü kale bölgesine yapacağınız takviye çok önemli olacak. Ülkesine dönme isteği var, zaten Uruguay'dan kendisine kulüp satın almış. Ailesi orada, çocukları eğitimine Uruguay'da devam ediyor. İnce eleyip sık dokunmalı. Yanlış veya hatalı transfer hamlesi herşeyi bozabilir." ifadelerini kullandı.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }