FUTBOL

Levent Tüzemen'den Galatasaray'a Muslera çağrısı

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na hakemler konusunda eleştiriler sarf etti.

Abone Ol

Levent Tüzemen, Galatasaray'ın transfer çalışmalarında da eksik kaldığını belirtti.

"BİZDE KALECİ 20 TAKLA ATAR"

"Kerem Aktürkoğlu'nun girdiği pozisyon Türkiye'de bir derbi maçında yaşansa hakem faul çalardı. İzlanda kalecisi kalktı, topa hükmetti. Bizde kaleci 20 takla atar."

"BU NEZAKETİ ÖZLEMİŞİZ"

"Dursun Özbek'in Rahmi Koç ve Hasan Arat'la samimi görüntüler vermesi çok değerli. Bu nezaketi özlemişiz. Artık bu nefret dilinin ortadan kalkması gerekiyor. Yoksa Türk futboluna zarar vermeye devam ederler. Avrupa'da daha başarılı olmak zorundayız marka değeri adına."

HACIOSMANOĞLU'NA HAKEM ELEŞTİRİSİ

"TFF başkanı 'Yabancı hakem olmayacak' dedi, o zaman niye Yunanistan'dan kovulan Portekizli eski hakemi getirtiyorsun hakemleri eğitmek için? Buna cevap versene."

"MUSLERA'YI ARARSINIZ"

"Galatasaray’ın Süper Lig'de yaşadığı 24 şampiyonluğun 13'ü yabancı kalecilerle gelmiş. İyi oyuncuyu bulduğun zaman alırsın, bu işin yerlisi ve yabancısı olmaz. Geçen Okan Buruk transfer arayışında olmadıklarını söyledi. Şu an Dünya'da kaleci kıtlığı var. Eğer siz çalışma yapmazsanız Muslera'yı gittiği zaman çok ararsınız. Öyle hababam al, getir hemen birinci kaleci bulamazsın. Bu işin adaptasyon ve uyum süreci de var." şeklinde konuştu.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }