Levent Tüzemen, Okan Buruk ve Muslera'ya eleştirilerde bulundu.

"ELENMENİN BAŞ SORUMLUSUDUR"

"Bu maliyetlerle transferleri yapanlar ile Okan Buruk, Young Boys'a elenmenin baş sorumlusudur. Galatasaray’dan 30 milyon avro gitti. Okan Buruk, şu çıkardığın kadroyu sabaha kadar bana sorsalar, ben sana çıkartmam."

Evren Turhan: "Okan Hoca'yla konuştum, yükselişe geçeceğiz dedi" Evren Turhan: "Okan Hoca'yla konuştum, yükselişe geçeceğiz dedi"

"MUSLERA KARTI NİYE GÖRÜYORSUN?"

"Maçın hakeminin Muslera'ya gösterdiği kırmızı kart doğru. 38 yaşındasın Muslera şu kartı niye görüyorsun? Adam golü atmış sevinecek, bu kadar ağır bir tepki koymanın anlamı yok. Muslera maalesef bazen sinirlerine hakim olamıyor."

"ZAHA'YI ELEŞTİRİYORUZ AMA..."

"Zaha, Ziyech ve Kerem Aktürkoğlu Galatasaray’da negatif enerji yayıyor. Zaha’yı eleştiriyoruz ama Ziyech’ten daha fazla gol ve asist yapmış. ‘Kadife ayak’ dediğimiz Ziyech’in ayağına su dökülmüş."

"İLK 11'İ YANLIŞ KADRO"

"Gömleğin ilk düğmesini kaçıran diğer düğmeleri ilikleyemez. Hocanın ilk 11'i yanlış kadro. Ziyech yürüyerek oynadı. Bir oyuncuyu 45 dakika beklemek zorunda değilsin. Ziyech'i değiştirirdin en azından. 9 milyon Euro'ya Jelert alıyorsun, kulübede. Neden aldın?" dedi.

Editör: Berksan Sabancı