Levent Tüzemen, Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'yla ilgili yaşanan transfer gelişmesini de paylaştı.

"EN KRİTİK NOKTA PARA"

"Galatasaray'ın başarılı olmasında en kritik nokta para unsuru oldu. Yönetim oyuncuların maaşlarını hiç geciktirmedi. Tıkır tıkır ödemelerini yaptı. Özellikle yabancılar bu konuda çok hassaslar. Hepsinden verim almayı başardılar. Zaman zaman Zaha, son dönemeçte Ziyech sahneye çıktı. Icardi, Torreira, Mertens, Muslera gibi isimler zaten baş aktör."

"BERKAN, BRUMA GİBİ..."

"Geldiğinden beri Berkan Kutlu'yu en çok eleştirenlerin başında geliyordum. Ama İtalya kendisine yaramış. Top kapmayı, rakibi kovalamayı ve şut atmayı öğrenmiş. Tıpkı Bruma gibi. O da Sociedad macerasından sonra başka bir seviyeye evrilmişti."

"2 OYUNCU SORUN ÇIKARTTI"

Fenerbahçe, Galatasaray'ı TFF'ye şikayet ediyor Fenerbahçe, Galatasaray'ı TFF'ye şikayet ediyor

"Galatasaray'da sezon başından beri sadece 2 oyuncu sorun çıkarttı; Zaha ve Oliveira. Okan Hoca bu sıkıntıların üstesinden geldi. Geçen sezonda Gomis'de aynısı yaşanmıştı. Ufak tefek başka şeyler de oldu ancak kol kırıldı yen içinde kaldı."

"KEREM YETKİ VERMİŞ"

"Duyduğum gelişmeyi söylüyorum Kerem Aktürkoğlu menajerlere yetki vermiş. Arabistan kulüpleriyle görüşmesi için. İlerleyen haftalarda gelişmeler yaşanabilir."

"OKAN BURUK EGOLU DEĞİL"

"Galatasaray'da bir Okan Buruk faktörü gördük. Hiç egolu değil. Eleştiriyi kabul eden, mütevazi bir insan kendisi. Böyle olunca sürekli kendini güncelliyor ve geliştiriyor."

"ERDEN TİMUR KALMALI"

"Galatasaray'da hemen hemen tüm işlerin üstesinden gelen bir Erden Timur var. Kalmalı ve görevine devam etmeli. Bakın Galatasaray gibi bir kulüpte ön plana çıkmak kolay bir şey değil. Kimseye nasip olmaz. İşleyen düzen devam etmeli." dedi.