Levent Tüzemen, Galatasaray'ın transfer gündemine dair sıcak bilgiler aktardı.

"BELİRLEDİĞİ 10 TAKIMDAN..."

"Osimhen'in kiralık sözleşmesinde bazı maddeler var. Ocak ayında belirlediği 10 takımdan telif alırsa gitme durumu bulunuyor. Galatasaray izin vermiş. 7-8 milyon Euro maaş verilecek, geri kalanını Napoli karşılayacak. Herhangi bir kiralama ücreti yok. Ocak ayında Afrika Kupası da var."

"ICARDİ 6 HAFTA YOK"

Selim Soydan: "Galatasaraylı yöneticilerin birbirinden haberi yok" Selim Soydan: "Galatasaraylı yöneticilerin birbirinden haberi yok"

"Galatasaraylı yetkililerle konuştum. Icardi 6 hafta kesin olarak yok. Bu süreçte Galatasaray önemli maçlar oynayacak, özellikle Avrupa'da. Osimhen değerli bir transfer oldu. Çok sağlam fiziği var ama çapraz bağlarından sakatlık yaşamış. Bu sezon 3 maç kaçırdı. Bunlara dikkat edilmesi gerekiyor."

"JAKOBS VE BARIŞ'I DÜŞÜNÜYOR"

"Okan Buruk'un aklında 3-5-2 planı var. Kanatlarda Jakobs ve Barış'ı düşünüyor. Osimhen'e iyi top atmaları gerekiyor. Özellikle Kerem Aktürkoğlu'nun yerine iyi bir isim almaları gerekiyor. Barış forvetlere iyi top atamıyor. Eğer Osimhen'i beslerlerse Hagi ve Alex kadar etki yapar Türkiye'de."

"OKAN BURUK İTALYA'DA"

"Galatasaraylı yöneticiler Osimhen'i gece 2-3 civarı İstanbul'a getirecek. Okan Buruk, İtalya'da kaldı. Orada bazı transfer görüşmeleri yapacak orta saha transferi için."

Editör: Berksan Sabancı