FUTBOL

Levent Tüzemen: "Onlar Galatasaray taraftarı olamaz..."

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Galatasaray'ın evinde Corendon Alanyaspor'u 1-0 yendiği maçı değerlendirdi.

Abone Ol

Levent Tüzemen, Galatasaray kadrosunun geniş olmadığını dile getirdi.

"GALATASARAY'IN KANATLARI YOK"

"Türkiye'de en geniş kadro Fenerbahçe'de var. Kimse kendini kandırmasın. Galatasaray'ın kanatları yok. Barış Alper var onun da beyni ve ayak ritmi tutmuyor. Geçen sene Zaha, Tete, Kerem Aktürkoğlu gibi isimler yedek beliyordu."

"SEZONUN EN ÖNEMLİ GALİBİYETİ"

"Galatasaray 2 kez öne geçtiği maçı beraberlikte bitirmişti. Bunun üzerine çok iyi oynamadığı maçı kazandı. Bana göre sezonun en önemli galibiyeti 5-6 tane net pozisyonlar da vardı. Belki onlar girse skor daha farklı olabilirdi. Milli araya moralli ve kaossuz gidecekler. Bildiğiniz gibi Ekim ayında Genel Kurul var. Galatasaray'ın siyasetini ilgilendiren bazı kişiler ortalığı karıştırmak istiyor. Ben onların ismini biliyorum, ama söylemiyorum."

"HOCAYA ELEŞTİRİM VAR"

"Galatasaray'ın küme düşme potasında olduğu dönemdeki kişiler, bugün Okan Buruk gitsin diye çalışan kişiler. O zihniyet Fatih Terim'i de gönderdi. 120 bin tane istifa tweeti atılmış Okan Buruk için onlar Galatasaray taraftarı olamaz. Çünkü hiçbir taraftar 2 sene şampiyonluk kazanmış, ligde lider olan hocasını istifaya davet etmez. Hocaya da şöyle bir eleştirim var. Sen futbolcuyken Diyarbakır'da kupa finaline çıktın sonra UEFA Kupası finali oynadın. 3 günde bir maç oynamak ağır gelmemeli oyuncularına. Uzaydan inip Galatasaray hocası olmadın. Neyin ne olduğunu biliyorsun." ifadelerini kullandı.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }