A Spor'a konuşan Levent Tüzemen'in Belçikalı forvetle ilgili öne çıkan sözleri şöyle...

Ahmet Çakar'dan Galatasaray sözleri: "Arabalar vermiş" Ahmet Çakar'dan Galatasaray sözleri: "Arabalar vermiş"

"4-4-2 OYNATMAYI PLANLIYOR"

"Araştırma yaptım, aldığım bilgilere göre Okan Hoca 4-4-2 oynatmayı planladığı için Batshuayi'den faydalanmak istiyor. Ayrıca oyuncu Paris'te değil buraya gelecek detaylı bir şekilde sağlık kontrollerinden geçecek. 30 Haziran'a kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi devam ediyor. Okan Buruk 2 sene önce de istemişti ancak Fenerbahçe'ye gelmişti."

"HAKSIZLIK YAPTILAR"

"Fenerbahçe'de Batshuayi'ye haksızlık yaptılar. Neden? Adam 3 gol atıyor diğer maç yedek bırakıyorsun. Olmaz. Belçika'da da aynı şeyleri yaşadı Lukaku adamı delirtir, Belçika A Milli Takımı’nı Batshuayi hak ediyor. Beşiktaş'ta çok eleştiri aldı gol kaçırdığı için ama girdiği pozisyonlara da kimse girmiyor."

"BİR TELEFONLA ULAŞIR..."

"Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün'ü iyi izlemek lazım, onun Avrupa piyasasındaki çevresi kimsede yok. Bir telefonla Manchester United'ın futbol sorumlusuna bile ulaşır. Öyle menajerlerle ilgilenmez. Ayrıca çok fazla kendini ön plana atıp piyasaya da çıkmaz. Maicon, Fernando, Gomis, Ndiaye, Belhanda ve Feghouli transferlerini yaparken, bu işin başında Cenk Ergün vardı. Galatasaray o takımla 2 yıl şampiyon oldu." şeklinde konuştu.