A Spor'a konuşan Levent Tüzemen, Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum ve ekibine de cevap verdi.

Ömer Üründül'den Batshuayi ve Galatasaray yorumu Ömer Üründül'den Batshuayi ve Galatasaray yorumu

"BENİ HEDEF ALMIŞLAR"

"Galatasaray'a üye olmak zordur. Fenerbahçe'nin 40 küsür bin üyesi, Galatasaray'ın ise 20 bin üyesi var. Ancak Galatasaraylı üyeler her zaman daha baskındır. Sayın Süheyl Batum ve ekibi beni hedef almışlar. Ben Galatasaraylı hiç kimseye düşman kelimesini kullanmadım. Ama sizin ekibinizdekiler benim ağzımdan çıkan sözleri çarpıtıyor. Ayrıca demeçlerinizden dolayı Florya'ya 100 milyon TL'lik zarar verdiniz."

"DURSUN ÖZBEK'İN YANINDAYDINIZ!"

"Sizinle birkaç ay önce yemekte bir araya geldim. Dursun Özbek'in yanındaydınız. Hatta bu işler için paralı insanlara ihtiyaç var dediniz, kendisine oy atacağınızı söylediniz. Ne oldu da bir anda fikriniz değişti anlamadım. Ben yanınızdaki Rezan Epözdemir'den daha eski bir kongre üyesiyim. O yüzden kendisine kıdem basarım. Beni durduk yere hedef almayın."

"CENGİZ'İN EKİBİNDEN OY İSTİYORLAR"

"Süheyl Batum'un listesindekiler, rahmetli Mustafa Cengiz'in ekibinden oy istiyorlar. Hatta o dönem yöneticilik yapan Mahmut Recevik'le bir araya gelmişler. Kendisi ihraç edildi, atıldı. Bunu bile bilmiyorsunuz."

"ERDEN TİMUR RAPOR SUNDU"

"Galatasaray Başkanvekili sayın Erden Timur, Florya projesiyle ilgili Temmuz 2022'de raporlar sundu. Gayet de alkış aldı ve dinlendi. Şimdi Dursun Özbek'le fikir ayrılıkları var, olabilir. Bir yönetimde 15 kişi de aynı şeyi düşünürse kulüp batar zaten. Yakaladığı ivmeyi düşürmemesi adına görevine devam etmesi gerektiğini düşünüyorum." dedi.