Levent Tüzemen'in karşılaşmaya dair öne çıkan yorumları şöyle...

"MAÇIN ADAMI TORREİRA"

"Golleri Icardi ve Batshuayi attı ama maçın adamı bana göre Lucas Torreira. Sahanın her yerinde basmadık yer bırakmadı. Keşke diğer futbolcular da onun kadar hırslı ve istekli olsaydı o zaman farklı olabilirdi."

"DAHA ERKEN DEĞİŞEBİLİRDİ"

"Ben antrenörlerde şunu anlamıyorum illa ikinci yarıda değişiklik yapacaklar. Hayır ilk yarım saatte de hamle yapabilirsin. Örneğin Kerem Demirbay çok kötüydü. Okan Hoca biraz geç kaldı. Gabriel Sara daha erken girse skor olarak daha farklı şeyler konuşabilirdik."

"ZOR BİR HAFTA GEÇİRDİLER"

"Galatasaray yetkilileri bu hafta zor bir hafta geçirdiler. Bana göre Dursun Özbek çok sessiz kalıyor. Özellikle sosyal medyada bazı hesaplar var ki o bunların hepsini biliyor. Susmayı tercih ediyor, çıkıp konuşmalı. Bu hafta ağır sözler kullandı. Biraz daha detay verse ve daha detaylı konuşsa çok kişinin canı yanar. Okan Hoca da köstebek ve bilgi sızmasından bahsetti. Madem sıkıntılar var, çöz hocam bunları. Artık taraftarı geçici şeylerle oyalamayın. Allah'tan galibiyet elde edildi de herkes biraz nefes aldı."

"FATİH TERİM BU YÖNETİMLE ÇALIŞMAZ"

Dursun Özbek derbiye gelecek mi? Kararını verdi... Dursun Özbek derbiye gelecek mi? Kararını verdi...

"Okan Buruk'tan sonra Fatih Terim bu yönetimle çalışmaz. Etik olmaz. Çünkü Okan Hoca, onun eski öğrencisi ve kendisini çok başarılı buluyor." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı