Levent Tüzemen Galatasaray'daki seçim gündemine ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı.

"SİYASETE ALET ETMEYİN!"

"Koca Galatasaray'ı kendi çıkarlarınız için siyasete alet ettirmeyin. Süheyl Batum çıkıyor Divan Kurulu'nda 'Yaptırmam ettirmem, peşkeş çekiyorlar' diyerek hem gider yapıyor hem de ithamlarda bulunuyor. Bunu diyen adam Galatasaray Başkan adayı olamaz. 2019'dan beri Passolig'ini yenilemeyip maça bile gelmiyor. Resmen bir tiyatro oynanıyor ve biz de hiçbir şey olmamış gibi olanları izliyoruz. O iş adamlarının yöneticilerin arkasında kimler var hepimiz iyi biliyoruz. Yakında kokusu ortaya çıkar."

"100 MİLYON EURO ZARAR VERDİ"

Emin Bayram olmadı, Yusuf Demir'i istiyorlar Emin Bayram olmadı, Yusuf Demir'i istiyorlar

"Galatasaray'ın projelerini yapan firmalar Süheyl Batum'un demeçlerinden sonra seçime kadar çalışmalarını durdurdu. Kendisi şu süreçte Galatasaray'a 100 milyon Euro zarar verdi. Çünkü projeler ilerlemiyor. Firmalar endişeli hale geldi."

ÜNAL AYSAL'A SERT SÖZLER

"Süheyl Batum'un Sportif A.Ş listesine gireceği açıklanan Ünal Aysal zamanında güya 200 milyon Dolar ile Galatasaray'a Başkan oldu. Böyle bir şey yok. Galatasaray'ı 70 milyon Euro içeri attı. UEFA'dan 1 yıl men ceza alınması onun döneminden kaynaklandı. Kendisine Florya projesi konusunda onay vermediler çünkü kimse ona güvenmedi. Yandaki araziler hep onunmuş, zamanında bize 'Bu haberleri siz mi yaptınız?' diye sorular sormuştu."

"MEHMET ÖZBEK YOK"

"Başkan Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek herhangi bir listede yer almayacak. Çünkü kendisi Dursun Özbek'in otellerine bakıyor."

ERDEN TİMUR HAKKINDA

"1985'den beri Galatasaray camiasının içerisini takip ediyorum. Galatasaray'da yönetici olmak kolay değildir. Yönetime girmek için para vermek isteyen eski yöneticiler var. O yüzden Erden Timur en azından Futbol A.Ş'de olmalı. Geleceğini düşünmeli. Evet bir takım problemleri olabilir ama kamuoyu ve taraftarın gözünde geri planda olmamalı."

"TECRÜBELİ OYUNCULAR VAR"

"Galatasaray takımında şampiyonluk yaşamış tecrübeli oyuncular var. Özellikle Okan Hoca geçen seneki kemik kadroyu korudu. Üzerine yeni gelen oyuncuları serpiştirdi ve ortaya bu tablo çıktı."

"ÇOK BÜYÜK AVANTAJ"

"Galatasaray, Pazar günü Karagümrük'le oynayacak. Asla kolay maç olmayacak, özellikle 4 büyüklere ters gelen bir rakip. Eğer Galatasaray, Karagümrük'ü yenerse kalan 2 maçta 1 puan alması durumunda şampiyon olacak. Bu da çok büyük bir avantaj demek." ifadelerine yer verdi.