FUTBOL

Levent Tüzemen: "Bu adam uçağa binmeye devam ederse..."

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'a Acun Ilıcalı konusunda uyarılarda bulundu.

Abone Ol

Levent Tüzemen, Galatasaray yönetiminde Acun Ilıcalı'ya yakın isimler bulunduğunu belirtti.

"BAHÇETEPE'NİN ARKADAŞI..."

"Sen Okan Buruk'u şikayet ediyorsun Acun, bak bu resimde kim var. Okan Buruk ve Esat Yontunç var. Acun'un ortağı. Galatasaray uçağıyla her yere gidiyor. Galatasaray uçağına yarından itibaren Esat Yontunç binmemeli! Eğer protesto varsa bu şekilde olamaz. Bu kişi de yönetici Bora Bahçetepe'nin arkadaşı. Galatasaray yönetimi ve başkanına söylüyorum. Esat Yontunç, Galatasaray uçağında olmayacak. Okan Buruk senin kankan değil miydi Acun."

"BU ADAM BİNMEYE DEVAM EDERSE..."

"Galatasaray yöneticisi Bora Bahçetepe, bu sana da yazar. Getirdiğin insanlar. Ben bir dönem bir yazı yazdım, Galatasaray siyaseti içinden haber veriliyor dedim. Bu adam (Esat Yontunç) uçağa binmeye devam ederse çıkarım kongrede konuşurum. Okan Buruk sana da söylüyorum, dostlarını ve arkadaşlarını doğru seç. Etrafındakileri seç hocam. Böyle dost olmaz."

"MERT HAKAN AVRUPA'DA MANŞET OLDU"

"Mert Hakan Yandaş'ın yerlerde takla atması, Avrupa’da resimlerle manşet oldu. Batshuayi’ye niye sevk verildiğine şaşırdım. Acun'un açıklamalarından sonra PFDK'ya veriyorsunuz. TFF'nin tarafsızlığı konusunda soru işareti oluşur." ifadelerini kullandı.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }