21 yaşındaki futbolcuyla ilgili sarf edilen sözler şöyle...

Ertem Şener: "Galatasaray o kadroyla çıksın 5 tane yer" Ertem Şener: "Galatasaray o kadroyla çıksın 5 tane yer"

"DOĞRU ZAMAN GELDİ"

Teknik Direktör Jacob Neestrup: "Elias Kopenhag'da özlenecek. Her zaman neşeli doğası, antrenman sahasındaki neşeli hali ve bek pozisyonunu tamamlayışı sonsuz iyimserliği, takım içinde etkileyici olmuştur. Uluslararası alanda çok büyük başarılar elde etti ve genel olarak iki Danimarka şampiyonasına, bir çifte ve Avrupa kampanyalarımıza önemli katkılarda bulundu. Elias için doğru zaman geldi. Birlikte yaşadığımız birçok güzel deneyim için Elias'a teşekkür ederiz, kariyerindeki bir sonraki adımda ona mümkün olan her başarıyı diliyoruz."

"GURUR DUYUYORUZ"

Sportif Direktör Sune Smith-Nielsen: "Bir başka genç oyuncumuzu daha güvenli bir şekilde büyük bir takıma göndermekten büyük gurur duyuyoruz. Türkiye'de başarılar diliyoruz."

"BİRBİRİMİZİ TRİBÜNDE GÖRECEĞİZ"

Galatasaraylı Jelert: "Bu fırsatın ortaya çıkmasından büyük gurur duyuyorum. Pek çok insan daha iyi bir oyuncu olma yolunda bana yardımcı oldu. Beni her zaman destekleyen taraftarlarıma büyük bir teşekkür etmek istiyorum. Kopenhag'dan ayrılmak kolay değil ama yakında birbirimizi kesinlikle tribünlerde göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı