TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'dan Galatasaray'a cevap: "Sakınca yok" TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'dan Galatasaray'a cevap: "Sakınca yok"

Kaya Çilingiroğlu, Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili de konuştu.

"ŞAKA GİBİ AÇIKLAMA BU"

"Okan Hoca 'Transfer dönemi bizi bozuyor' diyor. Transfer yapmasın o zaman. Şaka gibi açıklama bu. Senin geçen sene aldığın 3-4 tane oyuncu tutmayabilir ama ondan önceki sene yaptığın tüm transferlerden çok ciddi katkı aldın."

İLKAY GÜNDOĞAN İDDİASI

"Duyduğuma göre Galatasaray'ın İlkay Gündoğan'a ilgisi var. Bu da aynı Hamit Altıntop transferine döndü. 10 sene adı yazıldı sonunda aldılar. Ben İlkay'ın Galatasaray'a gelmesine şaşırmam. Drogba ve Sneijder'i başka takım getirmedi. Icardi, Ribery, Hagi gibi isimler geldi. Galatasaray camiası bu tip yıldızların altından kalkabilecektir."

"JELERT'E İYİ DİYORLAR"

"Ben Galatasaray'ın sağ beke aldığı Elias Jelert'le ilgili şunu söyleyeceğim iyi bir futbolcu diyorlar. Oldum olası Kuzey Avrupalı futbolculara ısınırım. Rakamları da fena değil. İstikrarlı. Umarız Galatasaray ileride yeni bir satış yapabilir. Potansiyeli yüksek futbolcuları görmek istiyoruz 4 büyüklerde. Her zaman yıldız alınmaz." dedi.

Editör: Berksan Sabancı