Portekizli teknik adam, Galatasaray'a kaybettikleri maça da değindi.

"YALNIZCA LİLLE VE GALATASARAY..."

Soru: "Taraftarların kafasında büyük umutlar vardı ama takım bekleneni veremiyor. Mourinho'nun kafasındaki performansı ne zaman sahada göreceğiz?"

Jose Mourinho: "Şükürler olsun ki, bu süreçte yalnızca 2 maç kaybettik, Lille ve Galatasaray'a karşı. Sizin anlattığınıza göre daha fazla maç kaybetmiş gibi gözüküyor. Belli yerlerde size katılıyorum ama çok daha fazla çalışacağız ve çalışıyoruz."

"İNSANLARIN BİRİLERİNİ AŞAĞI ÇEKMEKTEN..."

Soru: "Futbolcuların vücut dilleri bozuk gibi gözüküyordu ne düşünüyorsunuz?" 

Jose Mourinho: "Ben vücut dili uzmanı değilim ama duyguların etken olduğunu ve bazı futbolcuların baskıyı kaldırabildiğini ya da kaldıramadığının farkındayım. Bazı kültürlerde zorluklar sizi aşağı çekiyor olabilir. Taraftarlarımız, oyunculara destek verdiler. Futbolcularımızın da bu desteğe ihtiyacı var. Önemli bir maçı kaybettikten sonra, insanların birilerini aşağı çekmekten keyif aldığı bir hafta oluyor. Ben bir dans jürisi değilim, ben teknik direktörüm. Futbolun duygusal tarafını görebiliyorum."

"12 SAAT ÇALIŞIYORUM"

Uğur Karakullukçu: "Okan Buruk cesaret etti ve başardı" Uğur Karakullukçu: "Okan Buruk cesaret etti ve başardı"

"Taraftarların düşünce şeklinde, siz gazetecilerin iş yapış şekli olduğunu düşünüyorum. Ben günde minimum 12 saat çalışıyorum. İstanbul çok güzel bir şehir ancak ben buraya tatile gelmedim. Ben her zaman çok çalışırım ve hep şunu derim, 'Ay'a da çıkmayın, cehenneme de gitmeyin.' Siz, Ay'a gitmek çok istersiniz ama çok uzak, insanlar cehenneme gitmemek için çok çalışırlar. Ben kariyerimde 26 kupa kazandım, 5 buçuk Avrupa kupası kazandım, benden çalınan kupayı asla unutmayacağım. Bunları başarmamanın sebebi, çok çalışıyor olmak." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı