Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk 1 hafta önce yaptığı açıklamada: "Bir aksilik olmazsa Çekya maçına değil ama Portekiz maçına geleceğim." ifadelerini kullanmıştı.

KOÇ'A TEPKİ KOYARAK GELMEDİ

Okan Buruk, TFF'nin protokolleri gereği karşılaşmayı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bulunduğu yerde izlemek zorunda kalacaktı. Koç geçtiğimiz günlerde kendisine ağır ithamlarda bulunduğu için 50 yaşındaki teknik adam maça gelme planını iptal etti.

Normal şartlar altında Okan Buruk rezervasyonunu 10 gün önceden yaptırmıştı Ali Koç'un gelişi 2 gün önceden ayarlanmıştı.

"OKAN BURUK NEDEN GELMEDİ?"

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'ya günler öncesinden Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'la yan yana maç izleyeceği söylenmişti. Mourinho, meslektaşının stada gelmeyeceğini öğrenince "Okan Buruk neden gelmedi?" sözleriyle merak etti. Mourinho'ya: "Galatasaray yönetimi gelemediği için o da gelemedi." yanıtı verildi. 

İSTİŞARE YAPACAKTI, POZ VERECEKTİ

Mourinho, ezeli rakibinin hocasıyla Süper Lig hakkında görüşmelerde bulunacaktı. Ayrıca yeni sezon öncesi dostluk fotoğrafı vermeyi planlıyordu. Portekizli teknik adamın bu düşüncesi gerçekleşmedi.

ACUN ILICALI DA İKNA EDEMEDİ

Emin Bayram olmadı, Yusuf Demir'i istiyorlar Emin Bayram olmadı, Yusuf Demir'i istiyorlar

Okan Buruk'la yakın ilişkileri bulunan kendisini Hull City veya Milli Takımda görmek istediğini itiraf eden Fenerbahçe yöneticisi Acun Ilıcalı'nın devreye girmesi de Buruk'u maça getirmeye ikna edemedi.

Ilıcalı'nın yakın arkadaşı Esat Yontunç sık sık Florya'ya gelerek Futbol Takımına ziyaretlerde bulunuyordu.