İbrahim Hatipoğlu, transfer defterini kapattıklarını söyledi.

"SENTETİK ÇİMDE MÜCADELE VERDİK"

"Geçen hafta İsviçre'de önemli bir mücadele verdik, ilk yarı pek istediğimiz futbolu gösteremedik ama iyi bir maç çıkarttık, iyi tarafları da vardı ve unutulmaması gereken sentetik bir çimde mücadele verdik, buna rağmen 2-0'dan geriye döndük, şanssız bir penaltıyla kaybettik."

"KENETLENELİM"

"Tüm Galatasaraylıların sahayı rakibe dar edeceğine inanıyorum. Kenetlenelim. Tüm konuşulanları bir kenara bırakalım. Hocamız ve oyuncularımıza destek vererek turu geçeceğiz."

"GÜNDEMİMİZDE TRANSFER YOK"

"Transfer gündemi bizim için geçen Young Boys maçı öncesi sona erdi. Biz içerde hiç transfer konuşmadık hiç de transferle ilgili açıklama görmediniz. Aynı noktadayız. Gündemimizde transfer yok. Belirlediğimiz transferleri gerçekleştirdik. Elbette ki bundan sonra bu maçtan sonra değerlendirilebilir. Bugün için bugün gelen ve giden transfer gündemi yok."

Cenk Ergün, Galatasaray'dan istifa etti Cenk Ergün, Galatasaray'dan istifa etti

"AYNI POZİSYONDA ALMANYA'DA PENALTI VERMEDİ"

"Young Boys maçının aynı hakemi Almanya liginde bu hafta maç yönetti. Aynı pozisyonda bize penaltı veren hakemler Almanya'da penaltı vermedi. Bunlar küçük ayrıntılardaki gizli hatalar. Hakemle ilgilenmiyoruz, bizim tüm konsantrasyonumuz maça." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı