İbrahim Hatipoğlu, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'ya göndermeler yaptı. Osimhen'in geleceği hakkında da konuştu.

"MAÇIN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ HAKEM"

"Son yıllarda çok komik penaltılara şahit oluyoruz. Derbide de futbolun ruhuna aykırı bir penaltı verildi. Hakemlerin bunu çok iyi yorumlaması lazım. Çok farklı bir skora gidecek bir maçın kaderini değiştirdi hakem."

OSİMHEN AÇIKLAMASI

"Victor Osimhen, Haziran ayına kadar Galatasaray’ın futbolcusu. Bunu tartışıyor olmak gündemi değiştirmeye yönelik, Osimhen’i izlemenin keyfini bozmaya yönelik iddialar. Oyuncu Galatasaray’a ne kadar bağlı olduğunu her maçta gösteriyor. İnsan mutlu olduğu yerde oynar. Sezon sonuna kadar bizimle kontratı var. Galatasaray’a geldiği için çok mutlu. Biz Osimhen ile bundan sonraki sezonlarda nasıl birlikte olur bunu düşünmeliyiz. Devre arasında gidip gitmeyeceğini tartışmaya mahal yok."

MOURİNHO'YA CEVAP

Emre Bol: "5 haftadır gevezelik yaptı, Galatasaray'a çalışmadı" Emre Bol: "5 haftadır gevezelik yaptı, Galatasaray'a çalışmadı"

"Fenerbahçe Galatasaray derbileri dünyanın çok ilgisini çeken, milyonlarca insanın, tüm futbol dünyasının takip ettiği bir derbi. İşin içinde Mourinho olunca yabancı basının daha çok ilgisini çekti. Özellikle İtalya’da. Biliyorsunuz son Roma macerasından sonra ciddi eleştiriler aldı. Benzer şeyler Türkiye’de de olunca onlarda oldukça ilgiyle takip ediyorlar. Aslında Roma’da ki serüvenini bir benzerini Türkiye’de yaşıyor. Rakibe, hakemlere her türlü eleştirilerini dışarıya yöneltirken bence kendi takımıyla ilgili detayları kaçırıyor."

OKAN BURUK'A ÖVGÜLER

"Bizim için çok keyifli bir hafta sonuydu. Haftaya da bu keyifle başladık. Bence son yıllardaki en zevkli derbilerden biriydi. Gol pozisyonlarının bol olduğu güzel bir derbi maçı izledik. Okan Buruk hocamız bizi hep böyle rekorlara alıştırdı. Geçen sezon 14 maç üst üste kazanmıştık. Daha sonra 17 maçlık seri yakaladık. Bu defa seri sezon başına denk geldi. Umarım rekora gider ilk yarıdaki tüm maçları kazanarak gideriz diye ümit ediyoruz." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı