FUTBOL

İbrahim Hatipoğlu'dan Acun Ilıcalı'ya cevap

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu, gündeme dair öne çıkan açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

İbrahim Hatipoğlu, Fenerbahçe cephesinin Galatasaray'ı hedef alan sözlerine de cevap verdi.

FLORYA PROJESİ

"Florya olsa da olmasa da Galatasaray'ın geleceği parlak. Sadece geleceği bir an önce kazanması için Florya projesi çok önemli. Evet beklenen süre gecikti ancak bu kadar büyük projede bu normal. Bankalar Birliği sözü, başkanımız tarafından Florya'ya bağlı söylenmişti, bu süreç bence gayet iyi ve yolunda yürüyor."

KEMERBURGAZ'IN SON DURUMU

"Biz bu sezon başında ilk antrenmanı orada yapmayı hedeflemiştik. O hedefi sadece bir idmanla gerçekleştirebildik. Türkiye'deki inşaat şartları ve oradaki taşeron durumundan dolayı süreç biraz aksadı. Başkanımızı taktir etmek varken birkaç aylık gecikmeyle eleştirmek çok haklı bir eleştiri olarak görmüyorum."

JELERT NE ZAMAN FORMA GİRECEK?

"Jelert çok genç bir oyuncu. Şu anda oynamamasından dolayı haklı eleştiriler olabilir ama biz oyuncuya güveniyoruz. Son derece iyi bir oyuncu. Adaptasyon ve uyumu çerçevesinde oynamaya başlayacağına ve takım için önemli olacağına şüphemiz yok."

ISMAİL JAKOBS

"Transferlerdeki gizliliği koruyamadığımızı düşünüyorum. Jakobs listemizdeydi. Baya takip ettiğimiz oyuncuydu. Bazı transferlerin geç yapılması, sonradan ortaya çıktığı anlamına gelmemeli. Köhn sonrası yabancı konusunda yer açılınca Jakobs transferini tamamladık. Uzun zaman hizmet edecektir."

CENK ERGÜN'ÜN İSTİFASI

"Cenk Ergün, başarısızlıktan dolayı istifa etmedi. 'Cenk Ergün başarısız istifa etti, Hatipoğlu neden etmiyor?' diye eleştiriler duyuyorum. Cenk Ergün yapılan eleştirilere karşı dayanamayarak istifa etti. Bir başarısızlık var diye istifa etmedi."

OKAN BURUK'A ÖVGÜ

"Bu takımın patronu Okan Buruk. Bir başarı varsa Okan Buruk'un eseridir."

RAFA SİLVA ÖNERİLDİ M?

"Rafa Silva hiç gündemimizde olmadı. Bize önerildi mi? Evet. Ama öneriyi reddetmiştik."

ACUN ILICALI'YA CEVAP

"Sarı kart için algı yapanların rakiplere gösterilen sarı kart sayılarına bakmalarını tavsiye ediyorum. Galatasaray; 8 hafta sonunda rakiplerine 17 sarı kart çıkarılmış. Fenerbahçe'nin rakiplerine de 22 sarı kart çıkarılmış. Karşı tarafa çıkarılan kartlar rakibin mücadelesini düşürüyor. Bunu ben söylemiyorum. Bir gerçek var; Galatasaray aleyhine 4 penaltı verilmiş, hepsi de tartışmalı. Fenerbahçe aleyhine hiç penaltı verilmemiş."

İÇ TRANSFERDE SON DURUM

"Bizde iki türlü sözleşme var. Bir döviz kazanan, bir de TL ile sözleşme yapılan oyuncular var. Biz gerektiğinde iyileştirmeleri yapıyoruz. Barış Alper Yılmaz bizim evladımız. Gerektiğinde iyileştirmeleri yapacağız. Performansa bağlı olarak da sözleşme iyileştirmesi yapılıyor." ifadelerini kullandı.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }