FUTBOL

İbrahim Hatipoğlu'dan Doue, Wendel ve Vecino açıklaması

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu, transfer gündemine dair GS TV'ye açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

İbrahim Hatipoğlu transferde adı geçen futbolcularla ilgili konuştu.

"YARIN AVUSTURYA'YA GİDECEĞİZ"

"Kampımız verimli geçti. İlk defa bu kadar yoğun oyuncu topluluğuyla gitme şansımız oldu. 3 maç oynadık, son maçta da ağır çalışmalara rağmen güzel galibiyet aldılar. Bugün Florya'dayız, yarın Avusturya'ya gideceğiz."

ELEŞTİRİLERE YANIT

"Burada taraftarlarımız bizi eleştirmekte haklılar. Kamp dönemine yetişeceğiz dedik, zorluklar nedeniyle hedefimizde gecikmeyle devam ediyoruz. Tek amacımız; hata yapmadan en doğru şartlarda en doğru oyuncuları belirlemek."

"GÖRÜŞMELER SONLANDI"

"Doue süreci planladığımız şekilde yürüyordu. Rennes ile anlaşmaya vardık. Hala geçerli anlaşmamız var. Rennes Kulübü'ne teşekkür ederim. Ancak oyuncunun yakındaki kişiler her geçen gün farklı taleplerle süreci zora soktular. Görüşmeler sonlandı."

"GALATASARAY'A GELMEYE SICAK BAKIYOR"

"Wendel kendi alanında önemli oyunculardan birisi. Kendisi Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor ancak oynamış olduğu kulüp bırakmak istemiyor. Israrcıyız. Şu an negatif bir durum yok. Ama sağ bek ve orta saha oyuncuları tek oyuncu üzerinden yürütmüyoruz."

"RİCA EDİYORUZ"

"Transferde Galatasaray'ın elinin güçlenmesi için taraftarlarımızdan bize destek vermelerini rica ediyoruz. Her gün yeni isimler ortaya atılıyor. Eleştirelerin tamamına saygılıyız. Burası Galatasaray Kulübü. Her türlü eleştiriye açığız."

"SICAK BAKMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL"

"Transfer için bir yerlere gitmek zorundasınız. Sanki bunları biz kendimiz bilgilendiriyormuşuz gibi hava yaratılıyor. Bu bilgilerden en çok zararı biz görüyoruz. Bizim asla bu bilgilerin sızdırılmasına yönelik işlere sıcak bakmamız mümkün değil."

"MESAFE KAT ETTİĞİMİZ OYUNCULAR VAR"

"İsmi hiç konuşulmayan, ama bizim baya mesafe kat ettiğimiz oyuncular var. Bu oyuncuları bitirinciye kadar gizliliği sürdürmeyi planlıyoruz. Bizler 'bitti' demediğimiz sürece lütfen başka haberlere itibar edilmesin."

VECİNO YALANLANDI

"Vecino asla adı bile geçmedi! Bu neden yapılıyor? Bir kısım kasıtlı çıkarılıp kaos yaratılmaya çalışılıyor." şeklinde konuştu.