FUTBOL

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Galatasaray'a onay çıkmadı

Galatasaray yönetimi, TFF'nin yeni Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan çarpıcı bir istekte bulundu ancak onay çıkmadı.

Abone Ol

Galatasaray yönetimi, Avrupa kupalarında mücadele eden takımlar için bir istek ortaya attı.

GEÇEN SENEKİ GİBİ MAÇLAR ERTELENSİN

Sarı-kırmızılı yetkililer, geçen sene Mehmet Büyükekşi döneminde olduğu gibi bu sezon da Avrupa kupalarında mücadele eden takımların play-off müsabakalarının rövanş karşılaşmasına dinlenerek çıkmaları adına söz konusu kulüplerin maçlarının ileri bir tarihe ertelenmesini talep etti. Bu isteğe Başakşehir ve Trabzonspor da destek verdi ancak TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Başkanvekili Mecnun Otyakmaz'dan olumsuz karşılık geldi. Milli ara döneminin sıkışmaması adına böyle bir karar verdiler.

FENERBAHÇE ÇEKİMSER KALDI

Sarı-lacivertliler, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lille'i geçerse play-off turuna kalacaklar. Elenmeleri durumunda ise UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turu oynamadan direkt olarak gruplarda mücadele edecekler. Bu sebeple Fenerbahçe yönetimi, Galatasaray'ın bu isteği karşısında çekimser kaldı.

BEŞİKTAŞ SICAK BAKMADI

Beşiktaş yönetimi ise diğer kulüplerin aksine maçların ertelenme kararına sıcak bakmadılar. Sezona Süper Kupa galibiyeti ve lige 3 puanla başlayan Siyah-beyazlılar forma girdiklerine inandıkları için aralıksız olarak maç oynamayı tercih ediyorlar.

HACIOSMANOĞLU'NDAN SİVASSPOR'A ZİYARET

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, dün oynanan Sivasspor - Trabzonspor maçını Başkanvekili Mecnun Otyakmaz'la yan yana seyretti. Hacıosmanoğlu'nun 2010-2011 sezonunda da Sivasspor'u çalıştırmış Bülent Uygun'la fotoğraf çektirmesi bazı Trabzonspor taraftarları tarafından tepki aldı.