İbrahim Hacıosmanoğlu, yabancı sınırı ve Milli Takım hocası Vincenzo Montella'nın geleceği hakkında da konuştu.

Serdar Ali Çelikler, Erden Timur'un Galatasaray'a dönüş tarihini açkladı Serdar Ali Çelikler, Erden Timur'un Galatasaray'a dönüş tarihini açkladı

"DÜNYA'NIN HİÇBİR YERİNDE YOK"

"İnsanlar tiyatro seyretmekten bıktı, sorun bu. Adil ve adaletli bir düzen yok. İki takımı al yürüt, biri 99 diğeri 102 puan. Dünyanın hiçbir yerinde yok. Ötekiler figüran mı? Kimse maç seyretmiyor. Niye tiyatro seyredelim? Şimdi gerçek canlı sahneyi görecekler. Adaleti sağlayacağız. Marka değeri yukarı çıktıkça yayıncının geliri de artacak."

YABANCI KURALI

"Yabancı kuralıyla ilgili sıkışık olan kulüpler vardı, bu seneyi atlatmaları için bir nefes almaları adına düzenleme yaptık."

MONTELLA AÇIKLAMASI

"Güzel bir jenerasyon yakaladık. Hocamız takımın başında. Kendisiyle devam edeceğiz. Süper Kupa maçında görüştük, toplantı yapacağız. Onlara daha iyi ortamlar sağlamak görevimiz. 9 yaşında kızım var, Hollanda'ya elendikten sonra üzüldü. 'Baba sen Türk futbolunun başına geç. Bu bitti ama Dünya Kupası var, şampiyon olacağız.' dedi. Onun temiz kalbiyle Cenab-ı Allah inşallah nasip eder." dedi.

Editör: Berksan Sabancı