Hacıosmanoğlu, Ekol TV'den Candaş Tolga Işık'ın programına konuk oldu.

"O ZAMAN GÖRÜRSÜNÜZ"

"Talimatlara göre görüntülerden ceza veremiyoruz. Yardımcı hakemler veya gözlemcilerde rapor etmediği için ceza veremiyoruz. Ama talimatta değişikliğe gidiyoruz herkes cezasını çekecek. Ayrıca göreceğiz bakalım o hakem orada maç yönecek mi yönetemeyecek mi? O zaman görürsünüz."

YİĞENİNİ GENEL SEKRETER YAPMASI

"27 seneye yakın kamuda görev yapmış bir insan benim yiğenim. UEFA, başkanı değil, genel sekreteri muhatap alır. 12 kardeşim ve 300'e yakın yiğenim var. Bunlardan birini TFF'ye aldım mı? Liyakat varsa akraba da atanır. Genel sekreterimiz liyakatli ise akrabamız olabilir."

BÜYÜKEKŞİ'YE GÖNDERMELİ SÖZLER

Ahmet Çakar'dan Galatasaray yorumu: "Bunu da yenemiyorsan.." Ahmet Çakar'dan Galatasaray yorumu: "Bunu da yenemiyorsan.."

"Çok güzel bir Federasyon devraldık! Bu sadece Büyükekşi'den kaynaklanmıyor. Burada 20-30 senenin birikimi var. Biz bir çiftlik devraldık. Ankara Bölge'de 4 teknik eleman çalışıyor, 30 kişi var kadroda. Bölge müdürlüklerinin altında makam arabası var, şoförü geziyor. Tazminatları 6 milyon tutuyor. Bölgeleri kaldırmak istiyoruz. Çıkarmak istediğimiz adamın 587 gün yıllık izni birikmiş. Avrupa Şampiyonası'nda 16 milyon Euro para kazanılmış, 4 milyon Euro'su misafir ağırlamaya harcanmış. O parayı futbolculara prim olarak dağıtsalardı da Hollanda'yı yenseydik." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı