FUTBOL

Hacıosmanoğlu'dan Galatasaray ve Fenerbahçe görüşmesi

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, geçen gün Başakşehir FK Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bir araya geldi.

Abone Ol

Hacıosmanoğlu, Gümüşdağ'ın görüşlerini alarak Avrupa kupaları play-off turunda mücadele eden takımların maçlarını erteleme kararı aldı.

Konuya ilişkin spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler detayları açıkladı.

"OKAN BURUK SICAK BAKMIŞ"

"TFF yetkilileri, Galatasaray ile görüşüyor. Okan Buruk erteleme fikrine sıcak bakmış. Her ne kadar fikstürün ilerleyen haftalarda yoğun olacağını bilse de Young Boys maçına önem veriyor. Çünkü gruplara kalıp limitlerin açılmasını planlayacaklar transfer konusunda."

"FENERBAHÇE'DEN ŞARTLI EVET"

"Daha sonra İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe yönetimi ile görüştü. Onlar da TFF'ye şunu demiş 'Biz play-off oynamayacağız sıkıntı yok. Grup maçlarımızı da erteleyemezsiniz öyle bir takvim yok. Ama son 16 ve sonrasında yoğunluk olursa bizim bir isteğimiz cepte dursun' talebinde bulunmuşlar. Kısacası şartlı evet demişler. Hacıosmanoğlu da bunu dikkate alacağını söylemiş."

"TRABZONSPOR İSTEMEDİ, BEŞİKTAŞ ÇEKİMSER"

"2.haftayı BAY geçen takım Trabzonspor onlar takım oturmadığı için istemediler ama baktılar ki herkes evet diyor, karşı gelmemişler. Çünkü sıkıntı var o tarafta. Abdullah Avcı'nın takımı henüz randıman almadı ve tepkiler çığ gibi büyüyor. 2 hafta üst üste BAY geçecekler. Beşiktaş'ın zaten 3.haftası BAY. Onlar da çekimser kalmışlar."

"GÜMÜŞDAĞ GÖLGE OLMAYA DEVAM EDİYOR"

"Ben şunu anladım Göksel Gümüşdağ, TFF'nin gölge adam olma yolunda devam ediyor. Daha önce Mehmet Büyükekşi'nin işlerine karışıyordu. Şimdi de Hacıosmanoğlu'nun koalisyonlu Federasyonunda önemli rol oynamayı sürdürüyor. Lobisi sağlam demek ki." ifadelerini kullandı.